info@donerenaangoededoelen.nl   050 - 314 22 44

Alle goede
doelen verenigd

Alle kleine bedragen helpen dus kom in actie
door uw goede doel te steunen!

Overzicht goede doelen

Veilinghuis de Jager

Het komt regelmatig voor dat een goed doel wordt benoemd tot erfgenaam. Goede doelen zijn doorgaans het meest gebaat bij een fi nanciële ondersteuning, maar wanneer u overlijdt, laat u meer achter dan een bankrekening of een sok met geld. Hoe zorgt u dat uw woning, inboedel of verzameling voor uw erfgenamen in een zo hoog mogelijk fi nanciële waarde wordt omgezet en ook nog op een juiste en discrete manier?

Een onafhankelijke testamentair executeur zorgt dat de afhandeling van het testament ordelijk verloopt en doet er alles aan eventuele twisten en verwrongen relaties te voorkomen. Uw doel is dat uw erfenis daar terecht komt, waar en zoals u dat wilt. Een gerenommeerd veilinghuis is op de hoogte van de marktwaarde van uw (on)roerende goederen en het kan zorgen voor een zo hoog mogelijke fi nanciële waarde van uw bezittingen. Een  veilinghuis kan u ook adviseren bij verzekeringswaarde en executiewaarde, omdat het op de hoogte is van de continu veranderende werking van vraag en aanbod.

Wij van Veilinghuis de Jager Goes hebben ruime expertise op het gebied van Kunst & Antiek. Onze klanten komen uit heel Nederland en België. We verkopen inboedels en verzamelingen zo optimaal mogelijk via openbare internationale veilingen. Hiervoor beschikken we over 7 internet platforms, wat uniek is in Europa. Wij werken tegen slechts 10% inbrengcommissie.

Veilinghuis de Jager Goes, behorend tot de top 5 van grootsteveilinghuizen van Nederland, onderscheidt zich door haar persoonlijke aandacht en discretie naar haar klanten toe en mag zich op diverse gebieden, zoals juwelen,  bloedkoraal en Aziatica, tot de wereldwijde top rekenen door haar behaalde resultaten.


Meer informatie
Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met ons veilinghuis via
www.veilinghuisdejager.nl, info@veilinghuisdejager.nl of 06-42114542.

Vorige: COLLECTEREN MET PIN MAAKT NEDERLANDERS VRIJGEVIGER
Volgende:  Nalaten aan de wetenschap


Veilinghuis de Jager


Ringbaan West 2b
4461 ED Goes

T: 06-42114542
E: info@veilinghuisdejager.nl

Wilt u ook een bedrijfspresentatie in het magazine of op de website?
Bel 050 - 314 22 44

Contact opnemen

Neem contact met ons op

Is er iets onduidelijk of heeft u simpelweg een vraag?
Vul onderstaand formulier in of bel ons!