info@donerenaangoededoelen.nl   050 - 314 22 44
Doneer nu
  • Over ons
  • Nieuwsberichten

Voor alle mensen die slechtziend of blind zijn

Mensen die slechtziend of blind zijn – jong en oud – willen net zo leven als ieder ander. Dat is niet vanzelfsprekend in een samenleving die in hoog tempo visueler en digitaler wordt. Het Bartiméus Fonds helpt met aangepast onderwijs, innovatieve hulpmiddelen en oogonderzoek.

Uw schenking of nalatenschap is hierbij onmisbaar. Dankzij deze bijzondere vorm van geven kunnen wij ook in de toekomst veel betekenen voor mensen die slechtziend of blind zijn. We kunnen er duurzaam mee investeren, bijvoorbeeld in modern digitaal onderwijs, technologie die de zelfredzaamheid vergroot en onderzoek om oogaandoeningen beter te kunnen behandelen.

Schenken of nalaten is een zaak van het hart, maar het moet ook goed geregeld zijn en er is veel mogelijk. Wij gaan daarover graag met u in gesprek. Denkt u erover om een legaat aan het Bartiméus Fonds na te laten? Of wilt u het Bartiméus Fonds benoemen als erfgenaam? Dan kunt u contact opnemen met Carl Gelauff, relatiemanager, cgelauff@bartimeusfonds.nl of 06 81 47 16 66.

Uw schenking of nalatenschap maakt echt een verschil. Samen kunnen we ervoor zorgen dat mensen met een visuele beperking sterker in het leven staan.


Reviews

Er zijn nog geen reviews voor dit goede doel.

Schrijf een review
Ja, ik steun BARTIMéUS FONDSx
1
Mijn bijdrage

2
Mijn gegevens


3
Donatie afronden

Als u klikt op "doneer nu" gaat u akkoord met deze opdracht en ontvangt u op uw aangegeven e-mailadres een bevestiging van uw donaties. Ontvangt u dit niet of heeft u vragen, belt u dan met onze service: 050 - 314 22 44.
Doneer nu

BARTIMéUS FONDS


Postbus 999
3700 AZ ZEIST

T: 030 - 693 50 50
E: info@bartimeusfonds.nl