info@donerenaangoededoelen.nl   050 - 314 22 44
Doneer nu
IVN Natuureducatie
DONATIES

Totaal:

€ 15,00


Laatste donatie op 14-04-2020
Doneer nu
  • Over ons
  • Nieuwsberichten

IVN Natuureducatie

Wat wij doen

In je eigen tuin, op je balkon, in de buurt en onderweg. IVN laat jong en oud overal de natuur beleven. Binnen onze vier thema's, Natuur & Gezondheid, Kind & Natuur, Natuur in de buurt en Natuur & Recreatie, brengen wij voor iedereen de natuur dichterbij.

Nalaten

Liefde voor de natuur doorgeven

In de talrijke programma’s van IVN staat het overdragen van de liefde voor de natuur centraal. Uiteindelijk willen we zo een wereld creëren waarin natuur weer een vanzelfsprekend onderdeel van ons leven wordt. En dat willen we ook graag doorgeven via onze kinderen en kleinkinderen. Dat doorgeven begint in de directe leefomgeving. Samen met lokale IVN-afdelingen kinderen en hun ouders weer verbinden met de natuur in de buurt.

IVN in jouw testament

We geloven dat er veel natuurliefhebbers zijn, die willen overwegen om op deze wijze, de liefde voor de natuur door te geven. Denk je erover om een legaat (vast geldbedrag) aan IVN na te laten? Of wil je IVN benoemen als erfgenaam? Met jouw steun laat je iets ontzettend waardevols achter.

Download de brochure Nalaten IVN

Dankzij nalatenschappen kan IVN nog meer natuurbeschermers van de toekomst opleiden en laat je de wereld iets moois na.

Heb je vragen en of wil je wat bespreken over nalaten? Dan kan je contact opnemen met Harma Smit, relatiemanager IVN landelijk
Telefoon: 06 456 267 24
Email: h.smit@ivn.nl.


Reviews

Er zijn nog geen reviews voor dit goede doel.

Schrijf een review
Ja, ik steun IVN NATUUREDUCATIEx
1
Mijn bijdrage

2
Mijn gegevens


3
Donatie afronden

Als u klikt op "doneer nu" gaat u akkoord met deze opdracht en ontvangt u op uw aangegeven e-mailadres een bevestiging van uw donaties. Ontvangt u dit niet of heeft u vragen, belt u dan met onze service: 050 - 314 22 44.
DONATIES

Totaal:

€ 15,00


Laatste donatie op 14-04-2020
Doneer nu

IVN NATUUREDUCATIE


De Groene Plantage
1018 DD Amsterdam

T: 020-6228115
E: info@ivn.nl