info@donerenaangoededoelen.nl   050 - 314 22 44

IVN Natuureducatie

IVN Natuureducatie
Gepubliceerd op: 08-05-2018

Paddenstoelen

Elk najaar poppen ze in groten getale omhoog, en elk najaar staat jong en oud in de rij om ze te ontdekken. Paddenstoelen hebben een mysterieuze aantrekkingskracht op mensen. De paddenstoelenexcursies en –cursussen van IVN zijn populairder dan ooit. Gifgroen of knalrood, zacht of juist glibberig, eetbaar of giftig: paddenstoelen beleef je met IVN.

Paddenstoelen zijn overal, al zijn ze vaak voor het grootste deel van hun levenscyclus onzichtbaar. Ze spelen een unieke rol in de kringloop als afbrekers van dood en levend organisch materiaal. Met de paddenstoelencampagne vertelt IVN een belangrijk verhaal, het verhaal van kringlopen en van evenwicht in de natuur. In andere landen is het een eeuwenoude gewoonte, maar ook in Nederland wordt paddenstoelen plukken en eten steeds hipper. Zelf legaal de goede paddenstoelen plukken is lastig. Leuker is om met een IVN Natuurgids op pad te gaan, die de kneepjes van het paddenstoelenvak kent. Óf je eigen paddenstoelen kweken, plukken en eten, met tips van IVN. 

Ja, ik steun IVN Natuureducatiex
1
Mijn bijdrage

2
Mijn gegevens


3
Donatie afronden

Als u klikt op "doneer nu" gaat u akkoord met deze opdracht en ontvangt u op uw aangegeven e-mailadres een bevestiging van uw donaties. Ontvangt u dit niet of heeft u vragen, belt u dan met onze service: 050 - 314 22 44.
DONATIES

Totaal:

€ 15,00


Laatste donatie op 14-04-2020
Doneer nu

IVN Natuureducatie


De Groene Plantage
1018 DD Amsterdam

T: 020-6228115
E: info@ivn.nl