info@donerenaangoededoelen.nl   050 - 314 22 44
Doneer nu
  • Over ons
  • Nieuwsberichten

Dicht bij je zieke kind!

Het Ronald McDonald Kinderfonds zorgt ervoor dat zieke kinderen en hun familie dicht bij elkaar zijn.

In twaalf Ronald McDonald Huizen logeren ouders en broertjes en zusjes op loopafstand van het ziekenhuis, in dertien Ronald McDonald Huiskamers kunnen families zich in huiselijke sfeer ontspannen en in drie (aangepaste) vakantiehuizen komen gezinnen met een zorgintensief kind op adem tijdens een welverdiende vakantie. Het Ronald McDonald Kinderfonds krijgt geen subsidie en functioneert dankzij ruim 1.800 vrijwilligers, sponsors en danaties.

Een nalatenschap maakt het verschil.

Elke nalatenschap voor het Ronald McDonald Kinderfonds, groot en klein, brengt ouders en hun kind dichter bij elkaar. Jouw hulp maakt het verschil voor deze gezinnen. Zo laat je de wereld iets moois na, ook als je er niet meer bent.

Iets moois doorgeven.

Jouw bijdrage zorgt dat ouders een warme douche hebben om de zorgen van zich af te spoelen, een volledig uitgeruste keuken om hun avondeten te bereiden, een gezellige huiskamer om op de bank te ploffen en een zacht bed om in te slapen na een lange ziekenhuisdag. Je draagt na je overlijden bij aan het welzijn van gezinnen met een ziek of zorgintensief kind. Door het Ronald McDonald Kinderfonds op te nemen in je testament geef je iets moois door.

"

Kijk voor meer informatie over nalatenschappen op:

https://www.kinderfonds.nl/sch...

Of doneer via:

https://www.kinderfonds.nl/ik-...


Reviews

Er zijn nog geen reviews voor dit goede doel.

Schrijf een review
Ja, ik steun RONALD MCDONALD KINDERFONDS, ST.x
1
Mijn bijdrage

2
Mijn gegevens


3
Donatie afronden

Als u klikt op "doneer nu" gaat u akkoord met deze opdracht en ontvangt u op uw aangegeven e-mailadres een bevestiging van uw donaties. Ontvangt u dit niet of heeft u vragen, belt u dan met onze service: 050 - 314 22 44.
Doneer nu

RONALD MCDONALD KINDERFONDS, ST.


Postbus 1096
3800 BB AMERSFOORT

T: 088 - 221 90 00
E: info@kinderfonds.nl