info@donerenaangoededoelen.nl   050 - 314 22 44

Alle goede
doelen verenigd

Alle kleine bedragen helpen dus kom in actie
door uw goede doel te steunen!

Overzicht goede doelen

Ontwikkelingshulp is nu belangrijker dan ooit!


Het zijn niet de makkelijkste tijden. Een groot aantal mensen is wereldwijd op de vlucht voor oorlog en klimaatverandering. Ontwikkelingsorganisaties zijn dag in dag uit in de weer om deze mensen op te vangen en hen op de langere termijn een kansrijke toekomst te bieden. Ze zetten zich in voor duurzaamheid, armoedebestrijding en vrede en veiligheid.

 

Partos maakt zich als branchevereniging voor ontwikkelingssamenwerking sterk voor de belangen van 100 ontwikkelingsorganisaties in Nederland, zodat zij zo succesvol mogelijk een rechtvaardige en duurzame wereld kunnen creƫren voor iedereen. Wij bevelen ontwikkelingsorganisaties van harte aan, mocht u een bijdrage aan een goed doel overwegen.

 

Ontwikkelingsorganisaties komen daar waar de overheid niet is

Ondanks de omvang van de groep vluchtelingen die vanuit het Midden-Oosten en Noord-Afrika richting Europa reist, zijn de Europese overheden er nog niet geslaagd gezamenlijk een antwoord te vinden op het vluchtelingenvraagstuk. Gelukkig zijn er dan ontwikkelingsorganisaties die deze kwetsbare groep wel kunnen opvangen. En ze zijn er niet alleen wanneer de nood hoog is zoals vandaag de dag, maar werken samen structureel aan de verbetering van welvaart in de wereld om volgende crises te voorkomen.

 

Partos is in 2004 opgericht en al meer dan tien jaar weet Partos dus op hoeveel manieren haar leden resultaten boeken op het gebied van ontwikkelingssamenwerking. Want ondanks de vluchtelingencrisis gaat het steeds een beetje beter met de wereld. Honger en extreme armoede zijn wereldwijd gehalveerd sinds 1990, net als moedersterfte en kindersterfte. En 9 op de 10 kinderen gaat wereldwijd naar de basisschool. Resultaten waar veel ontwikkelingsorganisaties aan bij hebben gedragen.

 

Ontwikkeling naar een betere wereld is van levensbelang, voor u, maar ook voor uw kleinkinderen. Uiteindelijk voor iedereen. Het werk van ontwikkelingsorganisaties is daarom cruciaal. Ontwikkelingssamenwerking werkt en via uw steun aan ontwikkelingsorganisaties kunt u daarbij helpen.Vorige: Monique Janssen & Michiel Oosschot - De NalatenschapsMakelaar
Volgende:  Geefwet krijgt permanente status


Ontwikkelingshulp is nu belangrijker dan ooit!Wilt u ook een bedrijfspresentatie in het magazine of op de website?
Bel 050 - 314 22 44

Contact opnemen

Neem contact met ons op

Is er iets onduidelijk of heeft u simpelweg een vraag?
Vul onderstaand formulier in of bel ons!