info@donerenaangoededoelen.nl   050 - 314 22 44

Persberichten

Alle kleine bedragen helpen dus kom in actie
door uw goede doel te steunen!

Persberichten overzicht

Online veiling Auction4Action levert ruim 700 euro op


Online veiling Auction4Action levert ruim 700 euro op
De online veiling Auction4Action, georganiseerd door acht Leidse Communicatiestudenten onder de naam Lelie Events, heeft ruim 700 euro opgebracht. Het evenement vond afgelopen zondag 1 november van 15:00 tot 17:00 uur plaats via Microsoft Teams. De studenten zijn trots op het behalen van de doelstellingen.
Samen met de donaties van de GoFundMe-pagina en de kaartverkoop voor het evenement, is in totaal 1704 euro bijeengebracht. Dit bedrag gaat volledig naar non-profitorganisatie MIVA. MIVA wil met dit geld een tweede ambulance realiseren voor lokale pionier Anwar. Hij is medisch hulpverlener in het Rohingya-vluchtelingenkamp in Bangladesh. De ambulance kost 15.000 euro. Samen met de hulp van 14 andere projectgroepen is dit doel behaald.
Enthousiasme
Ieder jaar moeten tweedejaars Communicatiestudenten in oktober of november een evenement organiseren voor een goed doel. Vanwege het coronavirus is voor het eerst dat er in plaats van een normaal evenement, een online evenement georganiseerd is. De studenten zijn blij met het enthousiasme van de deelnemers tijdens de pubquiz en de veiling. Er was veel belangstelling voor de veilingitems en mensen namen actief deel aan de pubquiz over MIVA. De hoofdprijs, een overnachting voor 2 personen in het Eden Hotel Amsterdam, is voor 220 euro verkocht.

Evaluatie
Ondanks het succes van Auction4Action, ervaarde Lelie Events een aantal technische problemen voorafgaand aan het evenement. Sommige mensen konden de Microsoft Teams link, die gestuurd was via de mail, niet openen. Toch is dit probleem verholpen door opnieuw de link te sturen of door persoonlijk contact op te nemen met deze mensen. In totaal zijn er 82 kaarten verkocht. Alle veilingitems die Lelie Events gesponsord kreeg van onder andere Atelier Werfklei, museum Voorlinden en The Shore Scheveningen zijn succesvol geveild.

Over Lelie Events
Lelie Events is een evenementenbureau, bestaande uit acht Communicatiestudenten van Hogeschool Leiden, dat is opgericht in 2020. Lelie Events zet zich in voor goede doelen en ondersteunt projecten van MIVA.

Noot voor de redactie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Steven van Polanen, publiciteitsmedewerker bij Lelie Events, via (06) 3804 1562 of via lelie.eventsleiden@gmail.com.

Lelie Events


Havensingel 26
5211 TX 's-Hertogenbosch

M: 06 3804 1562
E: lelie.eventsleiden@gmail.com

Wilt u ook een bedrijfspresentatie in het magazine of op de website?
Bel 050 - 314 22 44

Contact opnemen

Neem contact met ons op

Is er iets onduidelijk of heeft u simpelweg een vraag?
Vul onderstaand formulier in of bel ons!