Stichting Zwerfdier

Kattenasiel regio Alkmaar

Ons dagelijkse werk bestaat uit het opvangen en verzorgen van zwerfkatten binnen de regio Alkmaar. Ook nemen we afstandskatten op. Bijvoorbeeld omdat hun baasje naar een verzorgingshuis moet, is overleden of bij andere noodsituaties. Voor al deze katten proberen wij weer onderdak te vinden bij kattenliefhebbers.

Verder registreren wij vermiste en gevonden dieren met als doel dier en eigenaar te herenigen. Wij krijgen geen subsidie van de overheid dus zijn afhankelijk van donaties en giften. Uw gift is daarom van harte welkom. De katten zijn u dankbaar!

Speciaal verblijf voor niet plaatsbare katten

Katten die niet meer herplaatst kunnen worden, wonen de rest van hun leven bij ons in een mooi en ruim verblijf met grote tuin. Deze katten kunnen financieel geadopteerd worden en stellen zich voor op onze website: https://www.stichtingzwerfdier.nl/adoptiekatten/

 

Word donateur

U kunt donateur worden van onze stichting. Een donateur betaalt minimaal € 15,00 per jaar. Donateurs ontvangen ieder jaar (in maart) een brief voor de betaling van de jaarlijkse donatie. Als donateur ontvangt u ons kwartaalblad ‘Zwerver’, u kunt kiezen of dit digitaal of per post wilt ontvangen. U kunt donateur worden via deze pagina: https://www.stichtingzwerfdier.nl/zwerfdier/

 

Schenken en Nalaten 

Schenken en nalaten aan Stichting Zwerfdier
Wist u dat u ook met belastingvoordeel kunt schenken en onze stichting in uw testament kunt opnemen? Zo leeft uw liefde voor dieren voort en helpt u ons om zwerfkatten op te vangen. Wij zijn afhankelijk van giften en donaties, daarom is elke bijdrage voor ons zeer waardevol. U kunt uw gift overmaken naar rekeningnummer NL49 INGB 0002 6164 89 t.n.v. Stichting Zwerfdier.

ANBI-status
Wij hebben de ANBI-status en dus is het bijvoorbeeld mogelijk om een overeenkomst tot periodieke schenking met ons te sluiten. De Belastingdienst staat toe dat u deze giften in mindering brengt op uw inkomen. 

Testament
Daarnaast kunt u ons opnemen in uw testament. Uw notaris kent de mogelijkheden en legt uw uiterste wil vast in een notariële akte. Wilt u ons in uw testament opnemen, gebruik dan de volgende gegevens: Stichting Zwerfdier, Klompenmakerstraat 38, 1825 AG Alkmaar, Kamer van Koophandel nr. 41238833. 

Meer weten
Stuur ons een bericht via e-mail op info@stichtingzwerfdier.nl. Ook kunt u een afspraak maken voor een gesprek over schenken en nalaten of een rondleiding.

 

Stichting Zwerfdier