Breadline Africa Nederland, St.

Helaas zijn de situaties in vele gebieden van Afrika nog steeds niet wat te moeten zijn. Maar gelukkig zijn er organisaties die ze helpen en niet opgeven. Zo ook Breadline Africa Nederland. Ze zetten zich in waar nodig en voorzien de mensen van betere leefomstandigheden. En hoop op een mooie toekomst. 

Doneer aan Breadline Africa Nederland en steun de mensen in schrijnende situaties op het continent. Via donerenaangoededoelen.nl doneert u veilig en snel. 

Infrastructuur door Breadline Africa NL

Voorzieningen om voldoende te kunnen leven. Dat is enorm belangrijk. Middels voorzieningen bouwen ze een toekomst op. Ontwikkelen de mensen in Afrika zich. Voorkomen ze ziekte. Hebben ze geen honger meer. 

Voor de kinderen in Zuid-Afrika realiseert Breadline Africa Nederland scholen, wc-gebouwen en keukens. Zo kunnen kinderen genieten van een goed schoolsysteem. Daarmee ziet hun toekomst er een stuk hoopvoller uit. 

Initiatieven vanuit de organisatie

Veel kinderen in Afrika zijn niet verder weg geweest dan hun woonplaats. Door eendaagse excursies neemt Breadline Africa Nederland kinderen mee naar natuur in de omgeving. Bos, zee en bergen. Zo leren ze ontdekken in de natuur. 

Rainbow Kids kinderdagverblijf

Het Rainbow Kids dagverblijf was niet goed voorzien van toiletten. Onhygienisch, onpraktrisch en verouderd. Breadline Africa Nederland helpt de kinderen door de aanleg van nieuwe toiletten, welke voorzien zijn van moderne standaard. Ziet u de foto's.

Oude situatie toiletten Rainbow KidsToiletten na hulp van Breadline Africa NL

Voor en na WC-verbouwing Rainbow Kids kinderdagverblijf

Doneer veilig aan Breadline Africa Nederland

Donerenaangoededoelen.nl biedt een platform voor goede doelen waar ze veilig en snel eenmalige donaties kunnen ontvangen. Help de kinderen in Afrika. Doneer aan Breadline Africa Nederland. Alvast bedankt!

Breadline Africa Nederland, St.