Hét donatieplatform van Nederland voor goede doelen
Alle kleine bedragen helpen dus kom in actie door uw goede doel te steunen!

Doneren aan Goede Doelen

De nieuwe website van www.donerenaangoededoelen.nl is sinds eind 2021 een welkome aanvulling op ons landelijk magazine Schenken & Nalaten aan Goede Doelen. Het magazine en de website zijn ontstaan vanuit onze missie om alle goede doelen in Nederland te verenigen en onder de aandacht van o.a. donateurs en erflaters te brengen. 

Op de website Doneren aan Goede Doelen kunnen goede doelen zich op een mooie manier presenteren en hun informatie delen met bezoekers van de website. Als lezer kunt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en indien gewenst per direct het goede doel van uw keuze snel en betrouwbaar financieel ondersteunen door veilig online te doneren zonder verborgen transactiekosten. Zoek in het Overzicht goede doelen de organisatie van uw keuze op.

 

Schenken & Nalaten aan Goede Doelen

Schenken & Nalaten aan Goede Doelen is het onafhankelijke glossy magazine ter promotie van de goede doelen in Nederland. Het magazine wordt twee keer per jaar uitgegeven en bestaat al sinds 2014.


Waar kunt u Schenken & Nalaten aan Goede Doelen vinden?

Schenken & Nalaten aan Goede Doelen wordt in een oplage van 15.500 exemplaren verspreid en aangeboden als meeneem exemplaar aan alle notariskantoren, levensexecuteurs en nalatenschap-coaches én zowel de serviceflats als de woonzorginstellingen in Nederland. Daarnaast wordt het verspreid onder alle aula's en crematoria in Nederland. Ook de Charity Managers van de diverse vestigingen van de Rabobank ontvangen het magazine voor de major donors.

Hiermee informeren zij de lezer over de doelen van hun organisatie en waar deze voor staat. U zult begrijpen dat hier financiële middelen voor nodig zijn om deze doelenstellingen te behalen.

In het overzicht goede doelen kunt u het goede doel van uw keuze vinden en deze financieel ondersteunen.

 

Samenwerking met overkoepelende organisaties

Schenken & Nalaten bevat hiernaast informatieve inhoud welke door overkoepelende organisaties wordt aangeleverd. Zij bieden u een breder beeld betreffende het belang van de filantropie in Nederland en daarbuiten. Partijen waar mee samen wordt gewerkt zijn onder andere: Centraal Bureau Fondsenwerving (CBF), Partin, Nederlandse Organisatie voor Executeurs (Novex), Partos, Koninklijke Notariële Bond (KNB), Goede Doelen Nederland, Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen, Vereniging van Fondsen in Nederland (FIN), Nederland Filantropieland, Federatie Instandhouding Momumenten (FIM), Samenwerkende Gezondheidsfondsen, Nalaten aan Cultuur, Kunsten'92 en de Museumvereniging.

 

"Schenken & Nalaten aan Goede Doelen" en "www.donerenaangoededoelen.nl"
zijn eigendom van:

Martini Media bv
Cuypersweg 58
9731 LA Groningen
050-314 22 44
info@martinimedia.nl