Hét donatieplatform van Nederland voor goede doelen
Alle kleine bedragen helpen dus kom in actie door uw goede doel te steunen!

Deelname op de website van Doneren aan Goede Doelen

Zoals u ziet, is de website www.donerenaangoededoelen.nl volledig vernieuwd. Niet alleen de 'Look and Feel' zijn nieuw, maar ook de structuur op de achtergrond is veranderd. Hierdoor zal de website beter door Google gevonden worden. Zo komt uw stichting nog beter onder de aandacht en zullen er  meer mensen doneren aan goede doelen. 

 

Mogelijkheden

In het overzicht goede doelen zijn momenteel meer dan 8500 goede doelen opgenomen. Hierin wordt standaard de naam van de stichting getoond met de daarbij behorende adresgegevens, een e-mailadres en een telefoonnummer. Op de vernieuwde website kunt u zich presenteren met een complete pagina die u zelf beheert. Op deze pagina is ruimte voor een uitgebreide tekst, foto’s, video, logo, contactgegevens, adresgegeven en een koppeling met twitter. U krijgt hiervoor een inlog, zodat u op elk gewenst moment uw content kunt wijzigen.

 

Donaties

Als uw stichting de beschikking heeft over een Mollie of Buckaroo account kunt u deze eenvoudig koppelen aan uw pagina. Daarmee treedt automatisch de donatiemodule in werking. Zo komen de donaties rechtstreeks, dus zonder tussenkomst van ons, op uw rekening terecht. Dat maakt het schenken aan goede doelen eenvoudig!

Omwille van de transparantie krijgt u hiervan een melding op het bij ons bekende e-mailadres en uiteraard kunt u de betaalomgeving van uw betaalprovider raadplegen.

In het systeem kunt u zelf de bedanktekst invoeren die in een e-mail aan de donateur zal worden gestuurd.

 

Kosten

Jullie krijgen een factuur voor bewezen diensten. Deze factuur is voor hosting, ontwikkeling en promotie van de site en is gerelateerd aan de hoogte van de donaties. Namelijk 20% hiervan. Het wordt niet ingehouden op de donaties welke door personen worden gedaan.

Dit komt jullie vindbaarheid uiteindelijk ook weer ten goede, wat weer leidt naar meer donaties.

 

Extra

Tevens worden uw teksten door ons SEO geoptimaliseerd voor een betere online vindbaarheid van uw presentatie. De boodschap die u uit wilt dragen blijft uiteraard ongewijzigd, echter zullen onze specialisten kijken naar opbouw, schrijfwijze en indeling. 

 

Wilt u gebruik maken van onze mogelijkheden en een eigen pagina aanmaken klik dan HIER of neem contact op met Bert Vredeveld of Marco Boshoven. Zij kunnen u voorzien van inloggegevens en op weg helpen met uw pagina.

Heeft u andere vragen of wilt u graag een medewerker spreken? Neem dan contact op met via. 050-3142244 of info@donerenaangoededoelen.nl

 

(Tarieven zijn exclusief 21% BTW).