Hoe kunt u schenken of doneren aan een goed doel?
Alle kleine bedragen helpen dus kom in actie door uw goede doel te steunen!

Deelname op de website van Doneren aan Goede Doelen

Zoals u ziet, is de website www.donerenaangoededoelen.nl volledig vernieuwd. Niet alleen de 'Look and Feel' zijn nieuw, maar ook de structuur op de achtergrond is veranderd. Hierdoor zal de website beter door Google gevonden worden. Zo komt uw stichting nog beter onder de aandacht en zullen er  meer mensen doneren aan goede doelen. 

 

Mogelijkheden

In het overzicht goede doelen zijn momenteel meer dan 8500 goede doelen opgenomen. Hierin wordt standaard de naam van de stichting getoond met de daarbij behorende adresgegevens, een e-mailadres en een telefoonnummer. Op de vernieuwde website kunt u zich presenteren met een complete pagina die u zelf beheert. Op deze pagina is ruimte voor een uitgebreide tekst, foto’s, video, logo, contactgegevens, adresgegeven en een koppeling met twitter. U krijgt hiervoor een inlog, zodat u op elk gewenst moment uw content kunt wijzigen.

 

Donaties

Als uw stichting de beschikking heeft over een Mollie of Buckaroo account kunt u deze eenvoudig koppelen aan uw pagina. Daarmee treedt automatisch de donatiemodule in werking. Zo komen de donaties rechtstreeks, dus zonder tussenkomst van ons, op uw rekening terecht. Dat maakt het schenken aan goede doelen eenvoudig!

Omwille van de transparantie krijgt u hiervan een melding op het bij ons bekende e-mailadres en uiteraard kunt u de betaalomgeving van uw betaalprovider raadplegen.

In het systeem kunt u zelf de bedanktekst invoeren die in een e-mail aan de donateur zal worden gestuurd.

 

Kosten

De standaard weergave kost u helemaal niets. Wilt u ook gebruik maken van de eigen pagina met mogelijkheid tot het activeren van de donatiemodule, dan betaalt u slechts €225,- per jaar. Dit bedrag wordt ingezet voor de ontwikkeling en promotie van de site, wat ook u ten goede komt. 

 

Extra

Tevens worden uw teksten door ons SEO geoptimaliseerd voor een betere online vindbaarheid van uw presentatie. De boodschap die u uit wilt dragen blijft uiteraard ongewijzigd, echter zullen onze specialisten kijken naar opbouw, schrijfwijze en indeling. Verder zit er op elke donatie een kickback-fee van 10%. Deze wordt per kwartaal met u afgerekend door middel van een factuur.

 

Wilt u gebruik maken van onze mogelijkheden en een eigen pagina aanmaken klik dan HIER of neem contact op met Bert Vredeveld of Marco Boshoven. Zij kunnen u voorzien van inloggegevens en op weg helpen met uw pagina.

Heeft u andere vragen of wilt u graag een medewerker spreken? Neem dan contact op met via. 050-3142244 of info@donerenaangoededoelen.nl

 

(Tarieven zijn exclusief 21% BTW).