Downeys

Downeys

 

 

Downey’s is een particulier initiatief waar mensen met een verstandelijke beperking een volwaardige werkplek in de maatschappij hebben. Wij kijken naar wat mensen wél kunnen en bieden onze medewerkers daarbij de juiste begeleiding, opleiding en training die hen in staat stellen zichzelf te ontwikkelen.

Kwaliteits producten

Downey’s is gelegen in het sfeervolle historische centrum van Amersfoort. We zijn een eigenwijze lunchroom waar mensen kunnen genieten van een heerlijke lunch, een goede kop koffie of thee met iets lekkers, een high tea of een heerlijke high wine/beer. Bijna alles is huisgemaakt met verse, kwaliteitsproducten. Kijk voor al onze arrangementen bij het kopje Eten&Drinken.

Uitgebreidde speelhoek

Iedereen is welkom bij Downeys! Voor kinderen is er een uitgebreide speelhoek, en voor uw hond halen we met plezier een bak water. Natuurlijk zijn ook mensen die een rolstoel gebruiken van harte welkom, wij hebben helpen graag om goed en makkelijk binnen te komen en ons toilet is aangepast. Er is gratis Wifi dus werken op een laptop is geen probleem.

Vanuit kracht met onze beperking

Bij Downey’s ontvangen wij de gasten op onze eigen wijze. Open en eerlijk, vanuit onze kracht en met onze beperking. ‘Wij” zijn in de eerste plaats onze medewerkers. Zij stijgen boven zichzelf uit en genieten van hun fijne werkplek in onze woonkamer van de samenleving. Dat is ook precies het doel van dit particuliere initiatief. Wij zijn volledig zelfstandig en krijgen geen overheidssubsidie. Voor de financiering zijn wij afhankelijk van de omzet van ons restaurant en van giften. Daarom heeft Downey’s graag vrienden die ons financieel willen ondersteunen (zie www.stichtingvriendenvandowneys.nl). Uw gift, eenmalig of structureel, is van harte welkom!

 

Donaties worden direct op rekening van de stichting bijgeschreven
Doneer
Downeys