Eenmalig doneren aan het KWF?
Maak een online donatie via onze website!

Eenmalig doneren aan het KWF

Wilt u eenmalig doneren aan KWF Kankerbestrijding? Dat kan eenvoudig en vetrouwd op onze website! Doneren aan goede doelen is namelijk hét verzamelplatform van Nederland waarop alle goede doelen zijn verenigd!

Maak een donatie

Hoe werkt dat? Eenmalig doneren aan het KWF?

Op de presentatiepagina van het KWF vind u een grote, groene knop. Door hierop te klikken kunt u eenvoudig en online een eenmalige donatie doen aan de stichting. Het geld wordt direct overgemaakt aan het fonds en u krijgt netjes een bevestiging van de donatie per mail.

Het grote voordeel is dat de donatie eenvoudig gedaan kan worden middels de welbekende betaalmogelijkheden. Daarnaast zit u niet verbonden aan automatische afschrijvingen waardoor het een eenmalige bijdrage blijft. Indien gewenst kunt u ook anoniem uw donatie aan een goed doel achterlaten.

Wat gebeurt er met mijn donatie?

Doneren aan Goede Doelen fungeert niet als een tussenpersoon. Uw donatie wordt rechtstreeks overgemaakt aan het fonds. Het enige dat wij bieden, is een extra platform waarop het KWF zichzelf kan presenteren via het internet. De voordelen van een donatie via ons platform:

  • Simpel en eenvoudig een online donatie doen
  • Geen extra kosten per donatie
  • Rechtstreeks doneren aan de stichting of het fonds
  • Niet verbonden aan automatische afschrijvingen

Heeft u vragen over Doneren aan goede doelen of wilt u meer informatie weten? Neem dan gerust contact met ons op.