World Hearing Day - Feest voor je oren!

World Hearing Day - Feest voor je oren!

 

Op zondagmiddag 3 maart, World Hearing Day, organiseert het Oorfonds in samenwerking met 8 andere organisaties de benefietmiddag “Feest voor je Oren”.

En jij kunt erbij zijn!

Het belooft een middag te worden om nooit te vergeten. En we zijn er super trots op dat Lee Towers, Jeroen van der Boom, Jamai en Monique Klemann komen optreden. Zij maken er met nog een aantal andere bekende Nederlanders een groot feest van. Een feest speciaal voor de bijna 2 miljoen mensen in Nederland die slechthorend zijn. Het Oorfonds en de 8 deelnemende organisaties waaronder ook de patiëntenvereniging Hoormij•NVVS willen meer aandacht voor oor- en gehoorproblemen én meer geld voor wetenschappelijk onderzoek. Hoe het staat met de onderzoeken naar bijvoorbeeld tinnitus, cholesteatoom, Usher, DFNA9, DFNA21 en andere ooraandoeningen wordt toegelicht door de professionals.

Wanneer: Zondag 3 maart 2024
Waar: Transformatorhuis Westergas te Amsterdam
Hoe laat: van 13.30 tot 17.00 uur

Jeroen van der Boom

Lee Towers

Verrassing

Jamai

Monique Klemann

Verrassing

Jan-de-Laat-

Steun je ons doel, ben je zelf slechthorend of ken je iemand? Dan moet je erbij zijn! Dit is ook de kans om als bedrijf, familie, vriendengroep iets te doen voor het goede doel en zelf een leuke middag te hebben!

Kaarten

We bieden 3 soorten kaarten aan.

Golden VIP Groepskaart 2.000 euro

Golden VIP kaart 100 euro

Golden entreekaart 50 euro

 

Tickets zijn te bestellen op https://www.oorfonds.nl/worldhearingday/