Lijst goede doelen

Doneren aan goede doelen is het donatieplatform in Nederland. Op onze website vind je de complete lijst goede doelen van zowel stichtingen die operationeel zijn in het binnen- als buitenland. Klik op de onderstaande knop en zoek in meer dan 8.000 goede doelen.

Bekijk de complete lijst

Breed vertegenwoordigd op onze website

Op onze website proberen wij ieder goed doel een platform te geven. Hierdoor komen naast de welbekende goede doelen ook de kleinere stichtingen aan bod waardoor iedereen een eerlijke kans krijgt. Van stichtingen die zich inzetten voor dieren tot aan internationale hulp; binnen ieder segment hebben wij actieve goede doelen.

Daarnaast ondersteund ons magazine bij het geven van rugbaarheid aan de stichtingen. Een digitale versie bekijken? Dat kan! Klik hier voor meer informatie.

Online doneren: hoe werkt dat?

Door te klikken op een van de goede doelen kom je meer te weten over de stichting en geven wij jou de mogelijkheid om een online donatie te plaatsen. Klik op de groene knop en maak geld over aan de stichting. Ons platform fungeert niet als een tussenplatform en daardoor komt het geld direct op rekening van de stichting zelf.

Is een stichting nog niet actief? Dan zullen wij samen met jou zorgen dat dit gebeurd! Wij willen namelijk iedereen een eerlijke kans geven om zich in te zetten voor een doelgroep.

Kinderfonds mamas staat in de lijst met goede doelen

De complete lijst met goede doelen

Ben jij op zoek naar de complete lijst met goede doelen? Klik dan op de onderstaande knop en ontdek meer dan 8.000 goede doelen op onze website. Klik op de logo's van de stichtingen en ontdek alles wat je wilt weten!

Bekijk de complete lijst