Onze bezoekersaantallen zijn het afgelopen jaar explosief gestegen

De afgelopen maanden hebben wij extra geïnvesteerd in het verbeteren van de vindbaarheid en gebruikersvriendelijkheid van onze website. Hierdoor is de website van Schenken en Nalaten aan goede doelen een groeiend succes. En deze groei gaan wij zeker doorzetten!

Het afgelopen jaar in vogelvlucht

Ten opzichte van 2021 hebben wij dit jaar hele mooie stappen gezet. Naast de optimalisatie hebben wij een verachtvoudiging van het aantal unieke gebruikers gerealiseerd en zijn de donateurs dan ook met meer dan 800 % toegenomen via onze website. Dat allemaal met de extra optimalisaties die vanaf oktober zijn begonnen.

In 2023 streven wij er dan ook naar om nog meer bezoekers naar onze website te leiden. Ons doel is iedere maand 15.000 unieke bezoekers te verwelkomen om nog meer donaties voor u te verwezenlijken.

Profiteer mee van onze groei

Als organisatie kan u flink meeprofiteren van deze positieve ontwikkelingen; meer bezoekers betekent simpelweg meer bekendheid van uw goede doel wat uiteindelijk leidt tot meer donaties. En dat komt uiteindelijk weer ten goede van uw goede doel. Wilt u meer weten over behaalde posities en resultaten in Google? Informeer dan gerust eens naar de resultaten die het afgelopen jaar zijn behaald!

De gratis mogelijkheden van ons platform

Al meer dan 8500 organisaties hebben inmiddels een vermelding op deze website. Een standaardvermelding toont enkel de basisgegevens, zoals:

  • Naam van de organisatie
  • Adresgegevens
  • Contactgegevens

Mijn organisatie staat nog niet op de website

Wordt uw organisatie nog niet vermeld op de website? Neem dan contact op met Bert Vredeveld of Marco Boshoven. Zij kunnen u ondersteunen en helpen bij het inrichten van uw pagina. U kunt ze telefonisch bereiken via 050-3142244 of per mail info@donerenaangoededoelen.nl.

Mijn organisatie staat al wel op de website

Wordt uw organisatie al wel vermeld op de website? Met een account beheert u de vermelding zelf. U kunt de standaardgegevens aanvullen, wijzigen of verwijderen. Daarnaast kunt u zelf  eeb tekst, logo, foto’s, video’s en koppelingen naar uw social mediakanalen toevoegen. Voor optimale vindbaarheid in Google zal een van onze specialisten de tekst controleren en waar nodig optimaliseren wat betreft de opbouw en schrijfwijze. Uw boodschap blijft uiteraard in tact.

Maak een gratis account aan

Maak gebruik van de Donatie-module

Heeft u een Mollie of Buckaroo account? Dan kunt u deze eenvoudig koppelen aan uw pagina waardoor u de donatie-module activeert. Donaties komen rechtstreeks op uw rekening. U ontvangt een melding van elke donatie via het e-mailadres dat u opgeeft. Wij rekenen een fee van 10% per donatie voor verleende diensten. Denk hierbij aan kosten voor website-hosting, -ontwikkeling en promotie.  U betaalt dus achteraf.

In het systeem kunt u zelf de bedank-tekst invoeren die in een e-mail aan de donateur wordt gestuurd. Dat maakt het schenken aan goede doelen veilig en eenvoudig!

Wat moet u doen?

Wilt u gebruik maken van onze mogelijkheden en een eigen pagina aanmaken? Klik dan HIER en meld uw organisatie geheel gratis aan.

Log vervolgens in met de verkregen gegevens en vul uw algemene gegevens zoveel mogelijk aan. Vergeet niet uw Mollie- of Buckaroo-key in te geven zodat u donaties kunt ontvangen.

Stuur de content (foto, tekst en url van de video) naar info@donerenaangoededoelen.nl. De tekst graag in logische hoofdstukken/ alinea’s indelen met boven iedere alinea een koptekst. Zo kunnen onze specialisten eenvoudig te tekst plaatsen.

Vragen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met Bert Vredeveld of Marco Boshoven. Zij kunnen u voorzien van de antwoorden op de meest gestelde vragen. 050-3142244 of info@donerenaangoededoelen.nl