info@donerenaangoededoelen.nl   050 - 314 22 44

Alle goede
doelen verenigd

Alle kleine bedragen helpen dus kom in actie
door uw goede doel te steunen!

Overzicht goede doelen

Martini Media bv


Martini Media bv

Advertenties op reclameobjecten

Uitgeverij Martini Media bv is een zeer ervaren onderneming uit Groningen op gebied van de verkoop van advertenties op reclameobjecten. Hierbij moet u denken aan de verkoop van advertenties in magazines en kranten maar ook op LED-schermen, ledboarding, audiocommercials en diverse andere objecten. 

Wij werk(t)en voor diverse opdrachtgevers die de advertentieverkoop aan ons uitbesteden zoals: De Hanzehogeschool Groningen, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, Groningen Airport Eelde, De Bond van Medewerkers in het Notariaat, WinterWelVaart Groningen, Jong Management (gelieerd aan het VNO NCW), De Wijkgidsen van Groningen, Pec Zwolle, FC Utrecht. 

Voor onze opdrachtgevers realiseren wij de verkoop in/op relatiemagazines, websites, LED-boarding, vlaggen, posters, stickers, radiocommercials en beeldcommercials, nieuwsbrieven en het uitgeven en/of vercommercialiseren van kranten. 

Het magazine Schenken en Nalaten aan goede doelen, de voetbalkrant Amateurgras, Amateurgras TV, Amateurgras.nl zijn producten in eigen beheer. De voetbalkrant Amateurgras van Martini Media bv wordt in de provincie Groningen uitgegeven.


Wilt u ook een bedrijfspresentatie in het magazine of op de website?
Bel 050 - 314 22 44

Contact opnemen

Neem contact met ons op

Is er iets onduidelijk of heeft u simpelweg een vraag?
Vul onderstaand formulier in of bel ons!