De Nationale Vrijwilligersprijzen 2022: Trots op je Team!
17 januari 2022

De Nationale Vrijwilligersprijzen 2022: Trots op je Team!

 

Of je nu een lokale of landelijke organisatie bent: Iedereen die meedoet dingt mee naar de hoofdprijs van € 15.000. Net als vorig jaar doe je mee door een korte vlog in te sturen. Dit kan tussen 1 januari en 1 maart 2022 op de website van NOV. Het thema waarmee je dit jaar in de prijzen kunt vallen is ‘Trots op je team!’.

Een BN’er bij jou aan de slag

Waar ben jij als Vrijwilligersteam Trots op? Dat kan van alles zijn: dat je het NK atletiek met je team hebt georganiseerd; dat je met je team een fantastisch inloophuis runt waar dak- en thuislozen graag komen; dat je met je team een zwembad weet open te houden ondanks keiharde corona maatregelen. Om maar een paar dingen te noemen.

Vijf genomineerde vrijwilligersorganisaties

Uit alle inzendingen selecteert een selectiecommissie vijf genomineerden. Zij gaan door naar de volgende ronde waarin zij samen de strijd aan gaan om de hoofdprijs binnen te halen en heel veel PR aandacht! Want de arena is dit jaar een online programmareeks waarin vijf Bekende Nederlanders als vrijwilliger aan de slag gaan bij de vijf genomineerde vrijwilligersorganisaties. De BN’ers worden met camera op de voet gevolgd in hun ontdekkingstocht naar het reilen en zeilen van de organisatie.

Abdelkader Benali, Tim Senders en meer BN-ers starten als vrijwilliger.

 In 2021 ging Buurtmaaltijden Overvecht er tijdens een live-uitzending met de hoofdprijs vandoor. Dit jaar filmen we bij vijf vrijwilligersteams voor een online TV-serie. Uit alle inzendingen selecteert een selectiecommissie vijf genomineerden. Zij gaan door naar de volgende ronde waarin zij samen de strijd aan gaan om de hoofdprijs binnen te halen. De arena is dit jaar een online programmareeks waarin o.a. Abdelkader Benali, Tim Senders en Annette Roozen als vrijwilliger aan de slag gaan bij de vijf genomineerde vrijwilligersorganisaties. Ook zijn we supertrots dat Bas Westerweel de presentatie van de online programma serie op zich neemt.

De Nationale Vrijwilligers prijs kan uitgereikt worden dankzij het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) en De Nationale Postcode Loterij.Meer informatie en aanmelden: vrijwilligerswerk.nl/nationalevrijwilligersprijzen/

Bron: NOV

Terug naar Overzicht Persberichten


Redacteur
Bert Vredeveld
Heb je een vraag?

Bert Vredeveld