Ronald McDonald Kinderfonds

Ronald McDonald Kinderfonds

Al 35 jaar lang is het Ronald McDonald Kinderfonds actief bezig om zieke kinderen en familie dichtbij elkaar te houden. Zieke kinderen hebben recht op steun van hun familie. Door de kinderhuizen is dat mogelijk. Middels donaties kan het fonds dit alles waarmaken. Doneer daarom snel en veilig aan het Ronald McDonald Kinderfonds via ons platform, donerenaangoededoelen.nl.

Doneren aan het Ronald McDonald Kinderhuis

In twaalf Ronald McDonald Huizen logeren ouders en broertjes en zusjes op loopafstand van het ziekenhuis, in dertien Ronald McDonald Huiskamers kunnen families zich in huiselijke sfeer ontspannen en in drie (aangepaste) vakantiehuizen komen gezinnen met een zorgintensief kind op adem tijdens een welverdiende vakantie. Het Ronald McDonald Kinderfonds krijgt geen subsidie en functioneert dankzij ruim 1.800 vrijwilligers, sponsors en danaties.

Dankzij donaties kunnen we dit geweldige werk blijven doen. Doneer daarom via donerenaangoededoelen.nl aan het Ronald McDonalds Kinderfonds. Alvast bedankt.

Ronald McDonald KinderhuisKinderhuis Ronald McDonald

Manieren van doneren aan het Ronald McDonald Kinderfonds

Er zijn verschillende manieren om te doneren aan het Ronald McDonald Kinderfonds. Elke donatie aan het fonds wordt enorm gewaardeerd.

Nalaten aan het Ronald McDonald Kinderfonds

Elke nalatenschap voor het Ronald McDonald Kinderfonds, groot en klein, brengt ouders en hun kind dichter bij elkaar. Jouw hulp maakt het verschil voor deze gezinnen. Zo laat je de wereld iets moois na, ook als je er niet meer bent.

Jouw bijdrage zorgt dat ouders een warme douche hebben om de zorgen van zich af te spoelen, een volledig uitgeruste keuken om hun avondeten te bereiden, een gezellige huiskamer om op de bank te ploffen en een zacht bed om in te slapen na een lange ziekenhuisdag. Je draagt na je overlijden bij aan het welzijn van gezinnen met een ziek of zorgintensief kind. Door het Ronald McDonald Kinderfonds op te nemen in je testament geef je iets moois door.

Terug naar Overzicht Goede Doelen Meer info over nalatenschap aan fonds

Donaties worden direct op rekening van de stichting bijgeschreven
Doneer
Anoniem
€ 10,00
31 december 2023
Anoniem
€ 100,00
23 december 2023
Anoniem
€ 25,00
31 oktober 2023
Anoniem
€ 25,00
18 mei 2023
Anoniem
€ 10,00
4 maart 2023
Ronald McDonald Kinderfonds
  • ANBI
  • CBF