Schenken & Nalaten aan Goede Doelen in de Regio

De landelijke uitgave van Schenken en Nalaten aan Goede Doelen is al sinds 2015 een begrip. Maar wist u ook dat sinds 2021 de goede doelen ook in de regio onder de aandacht worden gebracht? Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Rotterdam hebben inmiddels kennis gemaakt met de krant waarin de goede doelen zich aan de regio presenteren. 

 

Goede Doelen krant Rotterdam

 

De krant Schenken & Nalaten aan Goede Doelen is een krant op tabloid (A3) formaat. Elke uitgave wordt gedrukt in een minimale oplage van 50.000 stuks en huis-aan-huis verspreid. 

 

Voor goede doelen

Goede doelen kunnen zich met een promotioneel artikel profileren in deze uitgaven van Schenken & Nalaten aan Goede Doelen in de Regio. Met redactionele inhoud informeren zij consument en bedrijven over de doelen die zij willen behalen. Daarnaast vertellen zij over de mogelijkheden die er zijn om het goede doel te ondersteunen. Denk hierbij aan schenkingen, donaties en legaten. Een goed doel dat deelneemt met een artikel of advertentie in Schenken & Nalaten aan Goede Doelen in Rotterdam, Amsterdam, Utrecht of Den Haag  brengt het goede doel op een mooie manier onder de aandacht. En misschien nog belangrijker, u zet uw potentiële donateurs aan tot actie!

 

Met hulp van bedrijven

Ook bedrijven in en rond de regio kunnen ter ondersteuning deelnemen in de regionale uitgaven. Als bedrijf kunt u de goede doelen helpen door een advertentie te plaatsen. Hierdoor blijven de tarieven voor de goede doelen scherp. Zo kunnen zij hun boodschap tegen zo laag mogelijke kosten op een zo’n groot mogelijke schaal verspreiden. 

 

Wilt u meer weten over Schenken en Nalaten in úw regio? Neem dan contact op met Martini Media via  050-3142244 of stuur een mail naar info@martinimedia.nl