Stichting Olijf

Welkom op de pagina van Stichting Olijf, een organisatie die zich inzet voor vrouwen die gynaecologische kanker hebben of hebben gehad. In dit artikel zullen we u informeren over wat Stichting Olijf doet, wat gynaecologische kanker is en hoe u kunt bijdragen aan de missie van Stichting Olijf.

Veilig doneren aan Stichting Olijf? Via Doneren Aan Goede Doelen kunt u veilig, snel, eenvoudig en anonim doneren aan de stichting die strijdt tegen gynaecologische kanker.

Wat doet Stichting Olijf?

Stichting Olijf is een organisatie die zich inzet voor vrouwen met gynaecologische kanker en hun naasten. De organisatie informeert vrouwen over de verschillende soorten gynaecologische kanker en de behandelingen die mogelijk zijn bij de ziekte. Daarnaast biedt de stichting ook emotionele steun aan vrouwen die met deze ziekte te maken hebben.

Een belangrijk doel van Stichting Olijf is het vergroten van de bekendheid van gynaecologische kanker. Veel vrouwen weten namelijk niet wat de symptomen zijn van deze ziekte en wanneer zij naar de huisarts moeten gaan. Door meer bekendheid te geven aan gynaecologische kanker hoopt de organisatie dat vrouwen er op tijd bij zijn en de kans op herstel vergroot wordt.

Steun Stichting Olijf

Wat is gynaecologische kanker?

Gynaecologische kanker is een verzamelnaam voor verschillende soorten kanker die voorkomen in het vrouwelijke geslachtsorgaan. Hieronder vallen onder andere baarmoederhalskanker, eierstokkanker en baarmoederkanker. Gynaecologische kanker kan op elke leeftijd voorkomen, maar wordt vaker vastgesteld bij vrouwen die ouder zijn dan 50 jaar.

De symptomen van gynaecologische kanker verschillen per soort kanker, maar er zijn wel een aantal symptomen die bij meerdere soorten voorkomen. Zo kunt u last krijgen van ongewoon bloedverlies, pijn in de onderbuik en vermoeidheid. Als u deze symptomen ervaart is het belangrijk om contact op te nemen met uw huisarts.

Stichting Olijf: Word donateur

Stichting Olijf draait volledig op donaties van particulieren en bedrijven. Als u de missie van Stichting Olijf wilt ondersteunen dan kunt u donateur worden. Met uw donatie kan de organisatie meer bekendheid geven aan gynaecologische kanker en vrouwen met deze ziekte helpen.

U kunt donateur worden door een eenmalige donatie te doen of door periodiek een bedrag over te maken. Elke bijdrage, groot of klein, wordt zeer gewaardeerd en draagt bij aan het vergroten van de bekendheid van gynaecologische kanker.

Veilig doneren aan Stichting Olijf kan via het platform donerenaangoededoelen.nl. Veilig, snel, eenmalig en bij wens anoniem doneren.

Stichting Olijf nalaten

Naast het doen van een donatie tijdens uw leven kunt u er ook voor kiezen om Stichting Olijf op te nemen in uw testament. Door Stichting Olijf op te nemen in uw testament draagt u bij aan de missie van de organisatie en helpt u vrouwen met gynaecologische kanker.

Stichting Olijf
  • ANBI
Harold van der Laan
Heb je een vraag?

Harold van der Laan