Dierenambulance Den Haag

De Dierenambulance Den Haag steunen met een kleine bijdrage zodat zij hun werk kunnen blijven uitvoeren? Dat kan via onze website! Op ons platform vind je meer dan 8.000 goede doelen en stichtingen waaraan jij een directe donatie kunt doen.

Maak een donatie

Wat doet Dierenambulance Den Haag?

Stichting Dierenhospitaal & Ambulancedienst Den Haag e.o. behartigt de belangen van dieren in de regio van Den Haag en helpt huisdieren en wilde dieren door ze onder andere te:

  • Vervoeren
  • Medische zorg te bieden
  • Te herenigingen met hun eigenaar
  • Na herstel een nieuw huis te geven.

Daarnaast is de stichting ook actief op het gebied van educatie en voorlichting om zodoende toekomstig leed te voorkomen.

De officiële doelstelling van de organisatie

De officiële doelstelling van de stichting is luid en duidelijk, namelijk: Het verlenen van hulp en bijstand aan dieren die zich in een hulpbehoevende situatie bevinden, het (doen) vervoeren van deze dieren, het onder diergeneeskundig toezicht (doen) verplegen en verzorgen van hulpbehoevende, gewonde, zieke en/of geopereerde dieren in een daartoe geëigende omgeving, het geven van voldoende nazorg, het inschakelen van gekwalificeerde derden en voorts het verrichten van alle zorgtaken die met het vorenstaande verband houden dan wel daaruit voortvloeien.

Online een donatie maken

Wilt u direct een online donatie doen aan de Dierenambulance Den Haag? Dat kan eenvoudig via onze website. De donatie wordt direct op rekening van de stichting gebracht en wij fungeren niet als een tussenpersoon.

Maak een donatie