Dierenlot donatie

Gelukkig kent ons land een fijne omgeving voor heel veel dieren ten opzichte van andere landen. Toch zijn er ook in Nederland nog veel dieren die lijden door vreselijke omstandiheden: Verwaarlozing, geen thuis, mishandeling of ander verschikkelijk leed. Daarom komt Stichting DierenLot in actie; maak een Dierenlot donatie

Maak een donatie

Wat doet Stichting Dierenlot?

Stichting Dierenlot doet zijn uiterste best om met een team van dierenliefhebbers zich in te zetten voor de alle dieren in noodlottige situaties. Dat doen ze bijvoorbeeld door:

  • Betaling van een behandeling of ingreep van dieren door een dierenarts.
  • Directe hulp verlenen door opvangplekken van dieren te voorzien van benodigd voedsel en materiaal.
  • Steden en dorpen in Nederland voorzien van toegang tot de dierenambulance.  
  • Dierenleed onder de aandacht brengen. Bewustzijn bij de bevolking van het bestaan van dierenleed voorkomt en enthousiasmeert om ook te helpen.
  • Politieke partijen in te lichten over hedendaagse dierensituaties. Zij kunnen op basis daarvan landelijke wijzingen doorvoeren in het beleid.

Maak een online donatie aan stichting Dierenlot

 

Iedere donatie is welkom!

Help jij ons om dierenleed in Nederland te bestrijden en te streven voor een (nog) beter welzijn? Steun Stichting Dierenlot met een kleine bijdrage en zorg ervoor dat hun de inzet kunnen blijven voortzetten. Maak daarom dus vandaag nog een donatie via onze webstie en steun de stichting. Goed om te weten: het geld staat direct op rekening van de stichting zelf!

ONLINE DONEREN