Stichting DierenLot

Stichting DierenLot

Nederland kent een fijne omgeving voor heel veel dieren. Gelukkig maar. Maar laten we niet vergeten dat ook hier nog veel dieren lijden door vreselijke omstandigheden. Mishandeling, verwaarlozing, geen thuis en nog meer verschrikkelijk leed. Daarom komt Stichting DierenLot in actie. Deze dieren verdienen ook een goed bestaan en een fijne toekomst.

Stichting DierenLot gevangen ganzen

Zwanen in nood achter tralies in een vuilniszak

Dierenhulp in allerlei vormen

Stichting Dierenlot doet zijn uiterste best om met een team van dierenliefhebbers zich in te zetten voor de dieren in noodlottige situaties. Dat doen ze bijvoorbeeld door:

  • Betaling van behandeling van dieren door een dierenarts.
  • Directe hulp te verlenen door opvangplekken van dieren te voorzien van benodigd materiaal.
  • Steden en dorpen te voorzien van toegang tot de dierenambulance.  
  • Dierenleed onder de aandacht brengen. Bewustzijn bij de mensen van het bestaan van dierenleed voorkomt en enthousiasmeert om ook te helpen.
  • Politieke partijen in te lichten over hedendaagse dierensituaties. Zij kunnen op basis daarvan landelijke wijzingen doorvoeren in het beleid.

Hulp door dierenarts Piet Hellemans en Stichting DierenLot aan een hond

Dierenarts Piet Hellemans helpt een hond door Stichting DierenLot

Eenmalige donatie Stichting DierenLot

Via donerenaangoededoelen.nl kunt u eenmalig snel en veilig doneren aan Stichting DierenLot. De dieren hebben uw hulp hard nodig. Middels een donatie, groot of klein, kunnen we weer meer dieren helpen uit schrijnende situaties. Wanneer u doneert, willen wij van donerenaangoededoelen.nl en Stichting DierenLot bedanken namens de dieren. 

Donerenaangoededoelen.nl beschikt over nog meer goede doelen voor dieren

We zetten ons graag in voor de dieren die hulp kunnen gebruiken. Daarom kun je via ons platform veilig en snel doneren aan allerlei goede doelen voor dieren. Denk aan The Donkey Sanctuary, Stichting Amivedi, Ouwehands Zoo Foundation of Koninklijke Hondenbescherming.

Overzicht goede doelen voor dieren Alle goede doelen

Maak een donatie
Stichting DierenLot
  • ANBI
  • CBF