Stichting DierenLot

Stichting DierenLot

Nog veel te veel dieren leiden in Nederland een buitengewoon beroerd bestaan. Ze worden opgesloten in veel te kleine hokken, soms ernstig mishandeld, gewond op straat gezet of gewoon maar aan hun lot overgelaten. Dit kan niet en dit mag niet gebeuren.

Stichting DierenLot trekt zich het lot van deze dieren erg aan en wil ze graag helpen. We vinden het daarbij belangrijk om met name lokale en regionale, kleine en middelgrote, organisaties te steunen. Want die hebben het verreweg het moeilijkst met het financieren van hun hulp. 

Dierenhulp in allerlei vormen

Stichting DierenLot ondersteunt ruim 250 dierenhulporganisaties die zich inzetten voor de dieren in noodlottige situaties.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan opvangcentra, dierenasiels of organisaties in het land die zich met het redden van dieren bezig houden, zoals de dierenambulances. Stichting DierenLot werkt uitsluitend op aanvraag. Wij bieden de organisaties o.a. de volgende steun:

  • Directe (financiële) hulp. Bijvoorbeeld het schenken van geld voor aanpassingen aan de opvang, het bouwen van quarantaineruimtes etc.
  • Het in bruikleen geven van dierenambulances. Dierenambulances zijn vaak een grote kostenpost maar van essentieel belang om dieren veilig te kunnen vervoeren.
  • Met diervoer en dierbenodigdheden.
  • Kennisdeling. Erkend DierenLot Beneficianten kunnen bij de DierenLot Academie kosteloos workshops en cursussen volgen op het gebied van dierenhulp.

Eenmalige donatie voor Stichting DierenLot

Via donerenaangoededoelen.nl kunt u eenmalig snel en veilig doneren aan Stichting DierenLot. De dieren hebben uw hulp hard nodig. Middels een donatie, groot of klein, kunnen we weer meer dieren helpen uit schrijnende situaties. 

Donaties worden direct op rekening van de stichting bijgeschreven
Doneer
Stichting DierenLot
  • ANBI
  • CBF