Doneren aan Kinderfonds MAMAS

Het Kinderfonds MAMAS steunt de welbekende MAMAS die de kinderen in Zuid-Afrika helpen. Indrukwekkende en sterke vrouwen die opstaan voor kwetsbare kinderen die moeten leven in ernstige armoede.

Direct doneren?

Maak eenvoudig en simpel een eenmalige donatie via onze website

direct doneren

Het doel van Kinderfonds MAMAS

Zuid-Afrika is een land waar armoede nog steeds de realiteit van de dag is. Helaas groeien er dan ook meer dan 10 miljoen kinderen op in armoede waarbij de kansen op een gouden toekomst niet heel groot zijn. Voor zeker meer dan 33 procent van al deze kinderen is de armoede extreem te noemen. Hun lot is dan ook verwaarlozing, honger, ziekte, schooluitval, geweld en misbruik. Onder deze onmenselijke omstandigheden ontbreekt het aan iemand die liefde en bescherming geeft, oftewel een MAMA. En dat is juist waar het kinderfonds zich sterk voor maakt.

Doneren aan Stichting Kinderfonds MAMAS

Iedere dag weer geven meer dan 2.000 krachtige MAMAS hun oprechte liefde en bescherming aan 60.000 kinderen in de leeftijdsgroep van 0 tot 18 jaar. Geen eenmalige hulp, maar structurele hulp zoals een moeder dat doet. De lokale MAMAS zijn trouw en het Kinderfonds MAMAS is trouw aan hen. Dit lukt alleen omdat structurele donaties de stichting de financiële middelen biedt om de werkzaamheden voort te zetten.

Steun de stichting met een online donatie

Voor slechts 10 euro kunnen de MAMAS in Zuid-Afrika al één kind helpen en de kans bieden voor een mooie, eerlijke en gouden toekomst toekomst. Doneren kan eenvoudig en digitaal via onze website. Wij rekenen geen extra kosten en doneren het geld rechtstreeks op rekening van de stichting.

een online donatie maken