Goede doelen Christelijk

In Nederland kennen wij diverse stichtingen, fondsen en verenigingen die zich in binnen en buitenland inzetten voor het Christendom. Op deze pagina hebben wij een overzicht gemaakt van de goede doelen die Christelijk georiënteerd zijn. 

Bekijk alle christelijke goede doelen

Goede doelen die Christelijk gefocust zijn

Veel goede doelen zetten zich in voor het geloof en de religie. Doelen vanuit deze sector zijn razend populair en daardoor hebben wij een overzicht gemaakt met Christelijke stichtingen en fondsen.

Goede doelen Christelijk

De bekendste stichting op onze website is Hour Of Power (bekend van televisie). De televisiekerkdienst waarin iedere week het hoopvolle Evangelie op een eigentijdse manier wordt verteld wordt uitgezonden op RTL5 en Family 7. Andere populaire doelen met een Christelijke achtergrond zijn:

Een schenking maken aan een van deze doelen

Eenvoudig een donatie of schenking doen kan via onze website. Zoek het goede doel naar keuze en klik op het logo. Via de pagina het de stichting of het fonds kunt u vervolgens eenvoudig een donatie plaatsen die rechtstreeks op rekening komt van de stichting. Meer weten over ons donatieproces? Lees dan verder!

Verder lezen