Hour of Power

Hour of Power

De belangrijke boodschap van God brengen naar ieder mens. Dat is waar Hour Of Power voor staat. Via live uitzendingen op televisie geeft Hour Of Power mensen een handvat. Om de connectie aan te gaan met Hem. Middels giften kan het het woord van God brengen bij iedereen die met Hem is en wil zijn. Wordt daarom donateur van Hour Of Power.

SCHULLER21-0033

Op zondagochtend is er een live uitzending op Net 5 tussen 09:00 en 10:00 uur.

Hour of Power wil aan zoveel mogelijk mensen Gods liefde doorgeven.

In onze westerse maatschappij geldt de regel: voor wat, hoort wat. Je moet vertrouwen, respect en liefde vaak verdienen door wat je doet en wat je hebt. Hour of Power wil een ander geluid laten horen!

Wij geloven dat jouw identiteit niet afhankelijk is door wat je doet, wat je hebt of wat mensen over jou zeggen. Je bent namelijk geliefd door God. Er is niets, maar dan ook werkelijk niets, wat daar iets aan kan veranderen. God is liefde. Hij kan niet anders. 

Wanneer het kwartje valt, kan dit je wereld op z’n kop zetten. Hour of Power wil deze levensveranderende boodschap met zov

eel mogelijk mensen delen door middel van diverse media. Elke dienst brengt Bobby Schuller de boodschap van Gods liefde op een praktische en duidelijke manier. Met veel aandacht voor muziek. Presentator Jan van den Bosch spreekt elke week met een Nederlandse gast over zijn of haar geloof.

Televisie uitzending Hour Of Power

Hour of Power Nederland is in Baarn gevestigd sinds 1990. Hour of Power Nederland is gevestigd in Baarn sinds 1990. Ze zorgen ervoor dat de kerkdiensten te zien zijn op verschillende zenders en platforms. Dit doen ze met hulp van twintig medewerkers en vrijwilligers. Denk hierbij aan RTL5, Family 7, UCB 12.3 in Suriname, social media, Videoland, en onze app. We zijn ook te beluisteren op Spotify en WildFM Hitradio, dankzij de steun van donateurs.

Donateur voor Hour Of Power via donerenaangoededoelen.nl

Veilig en snel doneren doet u het best via ons platform, donerenaangoededoelen.nl. U kunt Hour Of Power helpen door een donatie te doen. Met deze donatie kunnen zij het woord van God en de Heilige Geest verspreiden. Help en doneer nu.

Meer info: www.hourofpower.nl

Terug naar Overzicht Goede Doelen

Donaties worden direct op rekening van de stichting bijgeschreven
Doneer
Anoniem
€ 20,00
12 april 2024
Anoniem
€ 50,00
3 maart 2024
Anoniem
€ 25,00
11 februari 2024
Anoniem
€ 100,00
31 december 2023
Anoniem
€ 10,00
31 december 2023
Hour of Power
  • ANBI