Hour of Power

Hour of Power

 

Geef de liefde door!

 

Hour of Power wil aan zoveel mogelijk mensen Gods liefde doorgeven.

In onze westerse maatschappij geldt de regel: voor wat, hoort wat. Je moet vertrouwen, respect en liefde vaak verdienen door wat je doet en wat je hebt. Hour of Power wil een ander geluid laten horen!

Wij geloven dat jouw identiteit niet afhankelijk is door wat je doet, wat je hebt of wat mensen over jou zeggen. Je bent namelijk geliefd. Door God. Punt. Er is niets, maar dan ook werkelijk niets, wat daar iets aan kan veranderen. God is liefde. Hij kan niet anders. 

Wanneer het kwartje valt, kan dit je wereld op z’n kop zetten. Hour of Power wil deze levensveranderende boodschap met zoveel mogelijk mensen delen door middel van diverse media. Elke dienst brengt Bobby Schuller de boodschap van Gods liefde op een praktische en duidelijke manier. Met veel aandacht voor muziek. Presentator Jan van den Bosch spreekt elke week met een Nederlandse gast over zijn of haar geloof.

SCHULLER21-0033

 

Diverse media

De kerkdiensten worden opgenomen in Shepherd's Grove in Californië. Hier is ook het hoofdkantoor van Hour of Power gevestigd met daarnaast nog zeven internationale kantoren. Hour of Power Nederland bestaat sinds 1990 en is gevestigd in Baarn. Met zo'n twintig medewerkers en vrijwilligers zorgen wij ervoor dat de kerkdiensten te zien zijn op RTL5 (8.00 en 9.00 uur), Family 7 (17.00 uur), in Suriname op UCB 12.3 (17.00 uur en woensdag 20.30 uur), op social media, Videoland en in onze app. De dienst is ook te beluisteren op Spotify en WildFM Hitradio. Dit alles wordt volledig gefinancierd door donateurs.

 

Meer info: www.hourofpower.nl

 

Terug naar Overzicht Goede Doelen

Maak een donatie
Hour of Power
  • ANBI
Marco Boshoven
Heb je een vraag?

Marco Boshoven