Hour of Power

Hour of Power

De belangrijke boodschap van God brengen naar ieder mens. Dat is waar Hour Of Power voor staat. Via live uitzendingen op televisie geeft Hour Of Power mensen een handvat. Om de connectie aan te gaan met Hem. Middels giften kan het het woord van God brengen bij iedereen die met Hem is en wil zijn. Wordt daarom donateur van Hour Of Power.

Elke zondag tussen 09:00 en 10:00 is er een live uitzending op Net 5 op televisie.

Hour of Power wil aan zoveel mogelijk mensen Gods liefde doorgeven.

In onze westerse maatschappij geldt de regel: voor wat, hoort wat. Je moet vertrouwen, respect en liefde vaak verdienen door wat je doet en wat je hebt. Hour of Power wil een ander geluid laten horen!

Wij geloven dat jouw identiteit niet afhankelijk is door wat je doet, wat je hebt of wat mensen over jou zeggen. Je bent namelijk geliefd. Door God. Punt. Er is niets, maar dan ook werkelijk niets, wat daar iets aan kan veranderen. God is liefde. Hij kan niet anders. 

Wanneer het kwartje valt, kan dit je wereld op z’n kop zetten. Hour of Power wil deze levensveranderende boodschap met zoveel mogelijk mensen delen door middel van diverse media. Elke dienst brengt Bobby Schuller de boodschap van Gods liefde op een praktische en duidelijke manier. Met veel aandacht voor muziek. Presentator Jan van den Bosch spreekt elke week met een Nederlandse gast over zijn of haar geloof.

SCHULLER21-0033

Televisieuitzending Hour Of Power

De kerkdiensten worden opgenomen in Shepherd's Grove in Californië. Hier is ook het hoofdkantoor van Hour of Power gevestigd met daarnaast nog zeven internationale kantoren. Hour of Power Nederland bestaat sinds 1990 en is gevestigd in Baarn. Met zo'n twintig medewerkers en vrijwilligers zorgen wij ervoor dat de kerkdiensten te zien zijn op RTL5 (8.00 en 9.00 uur), Family 7 (17.00 uur), in Suriname op UCB 12.3 (17.00 uur en woensdag 20.30 uur), op social media, Videoland en in onze app. De dienst is ook te beluisteren op Spotify en WildFM Hitradio. Dit alles wordt volledig gefinancierd door donateurs.

Donateur voor Hour Of Power via donerenaangoededoelen.nl

Veilig en snel doneren doet u het best via ons platform, donerenaangoededoelen.nl. Middels een eenmalige donatie kunt u Hour Of Power helpen om het woord van God en de Heilige Geest te verspreiden. Help en doneer nu. Dankuwel.

Meer info: www.hourofpower.nl

Terug naar Overzicht Goede Doelen

Donaties worden direct op rekening van de stichting bijgeschreven
Doneer
Anoniem
€ 50,00
9 juni 2023
Jan Vos
€ 100,00
8 juni 2023
Anoniem
€ 10,00
29 december 2022
Anoniem
€ 25,00
27 december 2022
Anoniem
€ 50,00
26 december 2022
Hour of Power
  • ANBI