Hour of Power

Hour of Power

Je bent geliefd. Die hoopvolle boodschap van God wil Hour of Power aan zoveel mogelijk mensen doorgeven.

Hour of Power is een televisiekerkdienst waarin iedere week het hoopvolle evangelie van Jezus Christus op een eigentijdse manier op tv wordt verteld. De uitzendingen zijn iedere zondag te zien op RTL 5 (8.00 en 9.00 uur), Family 7 (17.00 uur) en in Suriname op UCB 12.3 (17.00 uur en woensdag 20.30 uur).

 

 

De wereld laat ons vaak geloven dat we liefde moeten verdienen. Maar: je bent niet wat je doet. Je bent niet wat je hebt. Je bent niet wat andere mensen over je zeggen. Je bent Gods geliefde kind en Hij houdt van je zoals je bent! Die levensveranderende boodschap wil Hour of Power met zoveel mogelijk mensen delen door middel van onze televisieuitzendingen. Elke uitzending brengt Bobby Schuller de boodschap van Gods liefde op een eigentijdse en laagdrempelige manier. Met veel aandacht voor muziek. In de Nederlandse uitzending interviewt presentator Jan van den Bosch elke week een Nederlandse gast over zijn of haar geloof.

Kerkdiensten Hour of Power

De kerkdiensten worden opgenomen in Shepherd's Grove in Garden Grove, California. Hier is ook het hoofdkantoor gevestigd.

Hour of Power telt daarnaast zeven internationale kantoren. Hour of Power Nederland bestaat sinds 1990 en is gevestigd in Baarn. Met zo'n twintig medewerkers en vrijwilligers zorgen wij ervoor dat de kerkdiensten te zien zijn op de Nederlandse televisie. Deze uitzendingen worden volledig gefinancierd door donateurs.

Meer info: www.hourofpower.nl

 

Terug naar Overzicht Goede Doelen

Maak een donatie
Hour of Power
  • ANBI
Bert Vredeveld
Heb je een vraag?

Bert Vredeveld