Goede doelen Suriname

Suriname, het land van de groene jungles, het geweldige eten (Roti) en een heerlijke levenshouding. Daarnaast kennen we Suriname van de geschiedenis die Nederland met het land heeft. Helaas gaat niet alles zoals het hoort in het land in Zuid-Amerika. Daarom zijn er genoeg goede doelen die zich inzetten voor Suriname. Vanuit Nederland, maar ook lokaal.

Stichting Kansrijk Suriname

Het meest complete goede doel dat zich inzet voor Suriname is Kansrijk Suriname. Zij zijn er voor de mensen die de meeste hulp kunnen gebruiken, in welke situatie dan ook. Zo ondersteunen ze scholen, helpen ze gehandicapten, ouderen en zorgen ze voor goede voorzieningen voor de hedendaagse digitale wereld. Stichting Kansrijk Suriname heeft met al meerdere projecten bewezen dat het zich inzet voor de lokale bevolking. Enkele voorbeelden van projecten zijn:

  • Project Clarkeschool, waar ze juf Ladi helpen met haar doel: ''Alle kinderen kunnen opnemen, zodat ze niet op straat hoeven te zwerven.''
  • Project Sunny Point, een wijk naast Paramaribo waar de overheid niet genoeg aandacht aan besteed. Hier wordt geholpen door muzieklessen, basketballessen, (huiswerk)begeleiding en nog veel meer.
  • Water voor WC's school Gujaba. De overheid bouwde hier een school, maar had geen geld om het af te ronden. Kansrijk Suriname helpt mee aan de afronding, door bijvoorbeeld toiletten ze voorzien van water.

muzieklessen op clarkeschool kansrijk suriname

Zoals u kan merken zet Stichting Kansrijk Suriname zich enorm breed in voor allerlei mensen in Suriname. De focus ligt het meest op onderwijs. ''Scholing is het beste geneesmiddel tegen armoede'', aldus Kansrijk Suriname.

Doneren aan Stichting Kansrijk Suriname Een overzicht van alle goede doelen in Suriname

Donerenaangoededoelen.nl, veilig en snel doneren

Wij zijn er zodat doneren veilig en snel gebeurd. Daar hebben goede doelen baat bij doordat ze een extra platform hebben en heeft de gebruiker baat bij. Zij kunnen immers altijd veilig doneren via ons platform donerenaangoededoelen.nl. Doneer snel en veilig en help goede doelen in Suriname.