Nicoleta zorgt voor 300 honden
16 maart 2022

Nicoleta zorgt voor 300 honden

 

Nicoleta zorgt voor 300 honden, waaronder diverse verlamd...

 

Jullie weten dat wij als stichting Dierennood juist dáár dieren willen helpen die dat het meest nodig hebben. 

Zoals in Roemenië. Een land met alleen al meer dan 1 miljoen zwerfhonden... Maar ook daar is er weer een geweldig iemand die, ondanks alle tegenwerking, wèl opkomt voor de zwerfdieren in haar omgeving: Nicoleta Ilie uit Focsani.

De meeste mensen daar geven weinig om dieren. Met als gevolg dat dieren die hulp nodig hebben, door bijv. een aanrijding met een auto, zomaar achtergelaten worden.

Wij zijn al enkele jaren in contact met Nicoleta die deze dieren wèl wil helpen. Dag en nacht krijgt zij oproepen van mensen die haar hiervoor weten te vinden...
 
 stichting-dierennood-hulpproject

 
Deze geweldige vrouw denkt niet alleen aan dieren, maar ook aan mensen. Zo woont er een oude man op een vuilstortplaats met meer dan 30 honden.

Hij heeft er voor zichzelf en de honden een ‘onderkomen’ gemaakt van planken en gordijnen. Hij is 'uitgekotst' door de maatschappij en wordt beschimpt en gepest.

Nicoleta brengt hem regelmatig voer voor zijn dieren. En voor hem een warme maaltijd. Zij is zelfs van plan om een container aan te schaffen, zodat de man met zijn honden op het land van Nicoleta kan staan.

Hij en zijn dieren zullen dan binnen de hekken veilig zijn en rust hebben. Daarmee wordt één mooi mens en tientallen honden geholpen: Het zou een geweldige oplossing zijn!

En een echte win-win situatie. Veiligheid en rust voor die man en zijn honden, maar ook voor Nicoleta zelf. Dan is er immers dag en nacht iemand aanwezig tussen alle dieren.

Wij zijn enthousiast over deze plannen. Jullie ook? Doe dan alsjeblieft mee met dit hulpproject en doneer hiervoor naar onze stichting.

Iedere donatie wordt goed besteed. Zo kennen wij geen aftrek voor salarissen, huisvesting, autokosten of andere overbodige franje. Nergens voor nodig.

Wij vinden de dieren belangrijker!

Doneer HIER om een donatie te doen aan Stichting Dierennood

 

Terug naar Overzicht Persberichten


Bert Vredeveld
Heb je een vraag?

Bert Vredeveld