Snezana helpt juist de meest trieste dieren
7 november 2022

Snezana helpt juist de meest trieste dieren

 

Deze twee schattige diertjes hebben de pech gehad om op de heel moeizame straten in Servië geboren te zijn.
 

Servië... Een land dat helaas één van de meest trieste plekken voor zwerfdieren in Europa is. 99,9% van de inwoners hebben al genoeg zorgen om zichzelf staande te houden. Bovendien heerst er vanouds een grote onverschilligheid jegens dieren en zwerfdieren in het bijzonder.Maar je kent ons, wij weten altijd weer juist die paar geweldige dierenhelpers te vinden, die WEL voor deze arme dieren willen zorgen. Zoals Snezana Jankovic in Valjevo.
 

Hagel...
 

En nee, zij neemt niet alle dieren die eenzaam of hongerig op straat lopen zomaar mee naar huis. Het zijn alleen de meest trieste gevallen, die noodgedwongen daarvoor in aanmerking komen. Blind, kreupel of ernstige mishandeling. Soms zelfs honden met de hagelkogeltjes nog in hun koppie...
 

dda65ef_w1040_30467685280647774202

Voertijd voor haar honden die (weer) goed mobiel zijn. De dieren in haar ziekenboeg krijgen apart...
 

Naast de tientallen dieren die ze al had opgevangen in en rondom haar huis kwamen er onlangs weer vele extra bij. Deze waren weggehaald bij een dierensadist... Weer meer bekjes erbij om iedere dag eten te geven...Eigenlijk zouden wij deze geweldige vrouw een groot maandproject willen geven, maar de wachtlijst daarvoor is erg lang.

Nu hebben wij een idee: 

De 2 x 190 euro die deze maand en in december als compensatie in Nederland voor de hoge energiekosten binnenkomt is voor velen een grote uitkomst.Maar wij hebben van diverse kanten vernomen, dat er ook mensen zijn die aangeven dat zij het eigenlijk niet zo erg hard nodig hebben. Mogen wij hen dan voorstellen om één of zelfs beide bedragen te bestemmen voor dit hulpproject? Je weet dat Stichting Dierennood dit dan voor de volle 100% daarvoor besteden. Dus geen enkele inhouding!

Namens Snezana en haar vele dieren alvast zeer veel dank!


Ook u kunt HIER een donatie doen via de knop Maak een Donatie, alvast bedankt hiervoor.
 


Marco Boshoven
Heb je een vraag?

Marco Boshoven