Strandsportdag 2023: Een Dag vol Plezier en Sport voor Kinderen met een Handicap

Fonds Kind & Handicap is een organisatie die zich inzet voor het welzijn en de participatie van kinderen met een handicap. Ze streven ernaar om deze kinderen de kans te geven om volop te genieten van sport en spel. Een van de geweldige initiatieven van Fonds Kind & Handicap is de jaarlijkse Strandsportdag. Dit evenement biedt kinderen met een handicap de mogelijkheid om een dag vol plezier en sportieve activiteiten te beleven op het strand.

Doneren aan Fonds Kind & Handicap: Help mee aan een onbegrensde toekomst voor deze kinderen.

Doneren aan Fonds Kind & Handicap

Over Fonds Kind & Handicap

Fonds Kind & Handicap is een Nederlandse organisatie die zich al jarenlang inzet voor kinderen met een handicap. Ze geloven in de kracht van sport en spel als middel om kinderen met een handicap te stimuleren en hun zelfvertrouwen te vergroten. Het fonds ondersteunt diverse projecten en initiatieven die gericht zijn op het creëren van gelijke kansen en inclusie voor deze kinderen.

Strandsportdag: Het doel van de actie

De Strandsportdag is een jaarlijks terugkerend evenement georganiseerd door Fonds Kind & Handicap. Het doel van deze actie is om kinderen met een handicap de kans te geven om te genieten van een dag vol sportieve activiteiten op het strand. Tijdens de Strandsportdag kunnen kinderen kennismaken met verschillende strandactiviteiten, zoals beachvolleybal, beachtennis, strandvoetbal en nog veel meer. Het draait niet alleen om het sporten zelf, maar ook om het plezier, de sociale interactie en het versterken van zelfvertrouwen.

Activiteiten Strandsportdag

Op de Strandsportdag worden er diverse activiteiten georganiseerd waar de kinderen aan kunnen deelnemen. Ze krijgen de kans om verschillende sporten uit te proberen en hun vaardigheden te ontwikkelen. Er zijn speciale clinics en workshops onder begeleiding van ervaren sportinstructeurs. Daarnaast is er ook ruimte voor ontspanning en plezier met bijvoorbeeld strandspellen en gezamenlijke picknickmomenten. Het is een dag vol energie, beweging en vrolijkheid.

Samenwerking met Stichting Avavieren

Voor de organisatie van de Strandsportdag werkt Fonds Kind & Handicap samen met Stichting Avavieren. Stichting Avavieren is gespecialiseerd in het aanbieden van aangepaste vakantieaccommodaties voor mensen met een beperking. Dankzij deze samenwerking kan de Strandsportdag plaatsvinden op een toegankelijke locatie met de juiste voorzieningen, zodat alle kinderen met een handicap volop kunnen deelnemen aan de activiteiten.

Doneren voor kinderen met een handicap

Wil jij bijdragen aan de Strandsportdag en het geluk van kinderen met een handicap vergroten? Je kunt Fonds Kind & Handicap steunen door een donatie te doen. Met jouw bijdrage kunnen zij ervoor zorgen dat de Strandsportdag een onvergetelijke ervaring wordt voor deze kinderen. Via donerenaangoededoelen steun je de kinderen en help je aan een onbegrensde toekomst!

Doneren aan Fonds Kind & Handicap


Fonds Kind & Handicap