Fonds Kind & Handicap

Fonds Kind & Handicap

 

Voor een eerlijke kans om mee te doen!

Kinderen en jongeren met een handicap of chronische ziekte krijgen lang niet altijd de kans om mee te doen. Deuren blijven voor hen vaak gesloten, ook omdat ze bij instanties of verzekeraars maar al te vaak tussen wal en schip vallen. Dat kan en moet anders. Wij streven ernaar deuren voor deze kinderen te openen. Wij wilen ze de kans geven om zich optimaal te ontwikkelen. Naar hun eigen vermogen. Zodat ook zij hun dromen waar kunnen maken. 

Wat we doen

Door middel van financiele ondersteuning bieden wij kinderen en jongeren met een handicap of chronische ziekte een eerlijke kans. Zo helpen we bijvoorbeeld bij de aanschaf van een rolstoelbus, leer-en hulpmiddelen of  bij bijzondere therapieën of aanpassingen van ruimtes. Zo laten wij ook andere wensen in vervulling gaan, zoals het toegankelijker maken van het strand. Wij organiseren tevens speciale evenementen zoals een Familiedag en kunst- en sportactiviteiten. 

Fonds Kind & Handicap

 

Waar zijn we trots op

Dat wij een sterke verbetering van de kwaliteit van leven van gehandicapte en chronisch zieke kinderen realiseren, zowel op het gebied van gezondheid, geluk, samen (inclusief) leven, als op het gebied van participatie in de maatschappij.

 

Help mee

Met veel liefde zetten wij ons in voor kinderen met een handicap of chronische ziekte. Zonder jou zijn we echter nergens. Gaat jouw hart ook uit naar deze kinderen en gun jij hen een eerlijke kans? Help dan mee!

Je kunt Fonds Kind & Handicap op verschillende manieren steunen: van een directe financiële bijdrage, jezelf laten sponsoren bij bijvoorbeeld een sponsorloop, tot aan het starten van een eigen actie en het aanmaken van een Digicollectbus. Kies een manier die bij jou past en help op jouw manier mee!

https://fondskindenhandicap.nl/help-mee

 

Fonds Kind Handicap

 

Terug naar Overzicht Goede DoelenDonaties worden direct op rekening van de stichting bijgeschreven
Doneer
Fonds Kind & Handicap
  • ANBI
  • CBF