Vandaag 4 april is het Wereld Zwerfdierendag.

Vandaag 4 april is het Wereld Zwerfdierendag.

 

Een dag speciaal bedoeld voor de ruim 1,5 miljard (!) zwerfdieren wereldwijd.

Dat is een enorme groep noodlijdende levende wezens, die ook recht hebben op een leven op aarde, maar waar absoluut geen of veel te weinig aandacht naar uit gaat.

Stichting Dierennood doet dit echter wel, elke dag en al meer dan 13,5 jaar lang. Met noodhulp, maar juist ook op de toekomst gericht!

Help ons vandaag ajb om zoveel mogelijk honden en katten te laten steriliseren. Dan kunnen we samen het probleem bij de bron aanpakken en heel veel dierenleed voorkomen.

Wist je dat met één sterilisatie al binnen 3 jaar maar liefst 1.500 kittens of pups MINDER geboren worden? 

In sommige landen waar wij helpen, is het al mogelijk om sterilisaties en castraties te laten uitvoeren voor slechts € 10 tot € 20 voor een kat of hond! Vergeleken met andere landen is dit werkelijk uniek! Er kunnen daardoor in verhouding zoveel méér dieren geholpen worden.

Het inmiddels door ons behaalde aantal van 110.000 sterilisaties is het hoogste van Europa. Wij hebben daardoor al voor ruim 166 miljoen (!) zwerfdieren een ellendig leven bespaard. Maar wij willen nog véél meer doen!

Hiervoor zijn wij afhankelijk van donaties. Wij krijgen geen subsidies en werken alleen met vrijwilligers. Wij kennen geen salarissen, huisvestingskosten, leaseauto's of andere overbodige franje.

Hoe mooi is het om te beseffen dat jouw donatie daadwerkelijk héél veel dierenleed gaat voorkomen! En 100% alleen daarvoor gebruikt zal worden!

Help Stichting Dierennood

Doneer ajb vandaag nog voor dit o zo belangrijke sterilisatieproject. Dat kan via DONEER op de donatie pagina van Stichting Dierennood.


Stichting Dierennood