Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn

Bij Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn staan we voor de bescherming, het welzijn en de gezondheid van huisdieren in Nederland. We zijn toegewijd aan het verbeteren van de levenskwaliteit van dieren en het bevorderen van verantwoord huisdierenbezit. Door middel van educatie, bewustwording en concrete acties willen we een positieve impact hebben op het leven van huisdieren en hun eigenaren.

Huisdieren die hulp nodig hebben helpen? Vanwege mishandeling of ondervoeding? Doneer via donerenaangoededoelen.nl aan Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn en steun!

Waarom huisdierenwelzijn belangrijk is

Huisdieren zijn meer dan alleen gezelschap. Ze worden vaak gezien als volwaardige familieleden en verdienen dezelfde zorg en liefde. Helaas worden veel huisdieren nog steeds geconfronteerd met mishandeling, verwaarlozing en ongewenste situaties. Mishandeling huisdieren veroorzaakt niet alleen fysieke pijn, maar kan ook ernstige psychologische schade veroorzaken. Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn zet zich in om dit te voorkomen en een veilige omgeving te creëren voor alle huisdieren.

Deze Sharpei genaamd Sky is geholpen aan een accute baarmoederontsteking door steun van onze stichting.

De missie van Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn

Onze missie is om het bewustzijn over huisdierenwelzijn te vergroten en positieve veranderingen te bewerkstelligen. We streven ernaar om huisdieren te beschermen tegen mishandeling, verwaarlozing en onjuiste behandeling. Daarnaast zetten we ons in voor het verbeteren van de leefomstandigheden van huisdieren en het bevorderen van verantwoord huisdierenbezit.

Hoe we ons doel bereiken

Om ons doel te bereiken, werken we samen met dierenartsen, asielen, opvangcentra en andere organisaties die huisdieren helpen. We bieden financiële steun aan projecten en initiatieven die gericht zijn op het bevorderen van huisdierenwelzijn. Daarnaast organiseren we educatieve evenementen, workshops en voorlichtingscampagnes om mensen bewust te maken van de juiste verzorging en verantwoordelijkheden als huisdierbezitter.

Verlening van medische hulp aan huisdieren door onze steun.

Hoe kun jij helpen?

Jouw steun is essentieel om ons werk voort te zetten en het leven van huisdieren te verbeteren. Via donerenaangoededoelen.nl kun je veilig, snel en anoniem doneren aan Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn. Jouw bijdrage helpt ons om medische zorg te bieden, noodhulp te verlenen, adoptieprogramma's te ondersteunen en educatieve initiatieven te financieren.

Doneer vandaag nog en maak een verschil!

Elke donatie, groot of klein, draagt bij aan het bevorderen van huisdierenwelzijn. Samen kunnen we ervoor zorgen dat geen enkel huisdier nog wordt verwaarloosd of mishandeld. Jouw steun maakt het mogelijk om huisdieren te redden en een betere toekomst te bieden.

Steun Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn en help ons om huisdieren te beschermen en te verzorgen. Samen kunnen we het leven van talloze huisdieren veranderen.

Via donerenaangoededoelen.nl doneer je veilig, anoniem en eenvoudig. Alvast bedankt!

Terug naar Overzicht Goede Doelen

Anoniem
€ 5,00
3 augustus 2018
Anoniem
€ 15,00
31 juli 2018
Anoniem
€ 5,00
31 juli 2018
Anoniem
€ 7,50
27 juli 2018
Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn
  • ANBI
  • CBF