Stichting De Schoolschrijver

Stichting De Schoolschrijver

 

De Schoolschrijvers richten zich tot de klas via lesvideo’s en animaties in de lesprogramma’s, die plaatsvinden via het digibord. Ze zijn echte rolmodellen voor de leerkracht en de kinderen en de allerbeste aanjagers van lees- en schrijfplezier. De kinderen maken de opdrachten onder regie van de leerkracht. De Schoolschrijvers geven, afhankelijk van het lesprogramma, ook een of meerdere lessen live in de klas.

Wat is het resultaat?

Onze aanpak is bewezen effectief. Onderzoek laat zien dat kinderen door de lessen vooruit gaan in lees- en schrijfvaardigheid, woordenschat en kennis van jeugdliteratuur. De positieve ervaringen met taal en verhalen geven (lees)zelfvertrouwen en vergroten hun motivatie om door te gaan met lezen en schrijven.

           

Steun ons als particulier

Taal is dé sleutel voor een betere toekomst voor kinderen. Kinderen in het basisonderwijs die met plezier lezen en schrijven worden beter in taal, kunnen zich daardoor beter persoonlijk ontplooien en krijgen mooiere kansen in het leven. Uw bijdrage aan De Schoolschrijver maakt het verschil voor hun toekomst.

Donaties worden direct op rekening van de stichting bijgeschreven
Doneer
Stichting De Schoolschrijver
Bert Vredeveld
Heb je een vraag?

Bert Vredeveld