Amalia Kinderfonds

Amalia Kinderfonds

 

Pijn, angst en stress bij kinderen in het ziekenhuis verminderen. U kunt daarbij helpen!

Een ziekenhuisopname van een kind is een ingrijpende gebeurtenis voor zowel het kind als de ouders. Het vertrouwde om je heen valt weg en maakt plaats voor heel veel onzekerheden. Dan is het fijn dat je op de beste zorg kunt rekenen in een ziekenhuis dat speciaal op kinderen en hun ouders is afgestemd: het Amalia Kinderziekenhuis.

 

Onderzoek in expertisegebieden

Het Amalia kinderfonds ondersteunt al die specialisten, onderzoekers en verpleegkundigen in het Amalia Kinderziekenhuis. Bijvoorbeeld door geld in te zamelen om onderzoek te financieren. Onderzoek dat altijd doorgaat om de zorg voor kinderen te verbeteren. Onderzoek dat wordt gedaan in de drie expertisegebieden van het Amalia Kinderziekenhuis, namelijk Geboorte: moeder & kind, Traumazorg en Erfelijke en aangeboren aandoeningen.

 

Het amaliafonds

 

Kindvriendelijke omgeving

Daarnaast helpt het fonds om het Amalia kinderziekenhuis kindvriendelijker te maken. Zo kunnen kinderen de beste zorg ontvangen op een plek waar ze ondanks hun ziekte, ook gewoon kind kunnen zijn. Hierdoor ervaren kinderen minder angst, pijn en stress rondom de opname en de behandeling. En dit draagt bij aan het genezingsproces.

 

Wilt u ons structureel steunen, word dan Vriend van het Amalia kinderziekenhuis!

U bent Vriend van het Amalia kinderziekenhuis door ons maandelijks of jaarlijks met een vast bedrag te steunen. Als Vriend houden we u op de hoogte van de projecten die u met uw bijdrage steunt. Daarnaast wordt u automatisch vriend voor het leven van onze patiënten die door uw bijdrage een aangenamer verblijf bij ons hebben. Voor meer informatie mail naar: amaliakinderfonds@radboudumc.nl

Ook kunt u een eenmalige donatie doen via de knop Doneer om ons werk te ondersteunen

 

Terug naar overzicht goede doelen

Donaties worden direct op rekening van de stichting bijgeschreven
Doneer
Amalia Kinderfonds
  • ANBI
Bert Vredeveld
Heb je een vraag?

Bert Vredeveld