Bonisa Zending

Bonisa, wat staat voor 'boodschap van vrede' heeft een heldere missie: "Het bevorderen van de vertaling, verspreiding en verkondiging van Gods Woord evanals praktische christelijke steunverlening; daar waar de Heere deuren opent." Stichting Bonisa is een interkerkelijke stichting. Hierbij komen de bestuursleden uit verschillende kerken van de gereformeerde gezindte. 

Geschiedenis Bonisa

Na de oprichting in 1974 breidden de thuisfrontactiviteiten in Nederland zich uit en kwam de focus te liggen op Azië. In al die tijd is het werk gedaan met maximale inzet en balancerend tussen het mogelijke en onmogelijke.

Projecten

Stichting Bonisa ondersteunt projecten op de volgende gebieden:

  • Onderwijs
  • Woordverkondiging
  • Diaconale hulp
  • Bijbel- en lectuurverspreiding

Draag uw steentje bij

Met uw bijdrage wordt niet alleen Gods Woord in Azië verspreid, maar worden dankzij de diaconale hulp ook leefomstandigheden in Azië verbeterd. Met deze diaconale hulp geeft Bonisa verschillende doelgroepen praktische hulp. Denk hierbij aan het geven van boodschappen (€15 per tas), of noodhulp voor vluchtelingen in Myanmar (€10 per voedselpakket voor enkele dagen). Zo ziet u dat er zelfs met de kleinste bedragen mooie dingen gerealiseerd kunnen worden. Doneer daarom vandaag nog!

Bonisa Zending
Bert Vredeveld
Heb je een vraag?

Bert Vredeveld