Dirk Kuyt Foundation

Dirk Kuyt Foundation

 

De Dirk Kuyt Foundation maakt zich sterk voor alle sporters!

 

"In 2005 heb ik besloten de Foundation op te richten vanuit een persoonlijke drive om iets terug te doen voor de maatschappij. Ik heb er bewust voor gekozen om de aangepaste sport in Nederland te ondersteunen. Voor velen van ons is sporten namelijk vanzelfsprekend, maar voor mensen met een beperking is dit helaas niet het geval. Juist voor deze groep wil ik sportevenementen mogelijk maken, zodat zij kunnen ervaren hoe leuk sporten is. Niet alleen als fysieke inspanning, maar ook om je sociale omgeving te verbreden." ( Dirk Kuyt)

CBF erkenning

 

 CBF erkenning

 

Projecten

Maakt zich sterk voor jou: We ondersteunen individuele sporters en teams door financiele bijdragen te verstrekken, waardoor ze kunnen beginnen met sporten of hun sportbeoefening kunnen voortzetten. Hiermee willen we niet alleen fysieke gezondheid bevorderen, maar ook het sociaal welzijn van sporters met een beperking stimuleren. 

Bekijk hier alle gerealiseerde wensen:

https://dirkkuytfoundation.nl/gerealiseerde-wensen/

Run aan Zee: We streven ernaar mensen met een beperking de kans te geven om op hun eigen manier invulling te geven aan sport. Of het nu gaat om het verstrekken van aangepaste sportmaterialen, financiele steun voor trainingen of het organiseren van inclusieve evenementen zoals de Run aan Zee. De Dirk Kuyt Foundation maakt zich sterk voor alle sporters met een beperking. 

TOPFIT is het online beweegprogramma voor mensen met een beperking, om te sporten wanneer en waar je maar wilt --> www.ikwordtopfit.nl 

Frame Running: actief in het creëren van een competitie voor de jeugd én het opzetten van aanbod voor volwassenen. 

Terug naar Overzicht Goede Doelen

Donaties worden direct op rekening van de stichting bijgeschreven
Doneer
Anoniem
€ 50,00
30 december 2023
Anoniem
€ 20,00
18 december 2023
Maarten Taalman
€ 15,00
12 november 2023
Dirk Kuyt Foundation
  • ANBI
  • CBF