Dutch Cell Dogs

Dutch Cell Dogs

 

Stichting Dutch Cell Dogs zet zich in voor hond én mens achter tralies. Het leven is niet altijd even maakbaar en het is niet fijn om je vrijheid kwijt te zijn. Als mens en als hond. Dutch Cell Dogs geeft hen graag een tweede kans. Dit doet de stichting door asielhonden te laten trainen door gedetineerden. Op deze manier hebben ze meer kans op een nieuw thuis. De stichting focust zich vooral op de honden, maar ze helpen indirect ook de mensen. 

Dutch Cell Dogs zet zich in voor een toekomst in vrijheid

In het programma dat de stichting maakt werken de hond en de gedetineerde samen. Het doel hiervan is dat de gedetineerden het gedrag van de asielhonden helpen te veranderen. Op deze wijze veranderen de honden weer in lieve gezinshonden die een warm thuis verdienen. Dutch Cell Dogs zorgt voor vriendschappen, liefde en vrijheid.

Dutch Cell Dogs

Sinds 2009 al actief voor honden en mensen

In 2009 begon de stichting met het trainen van honden door gedetineerden. De begeleiders wisten niet wat ze zagen. De meest verstarde en gesloten mannen braken open en mens en hond die beide tegen hun wil zaten opgesloten wisten elkaar te helpen. Dutch Cell Dogs heeft inmiddels als meer dan 1000 honden en gedetineerden geholpen in hun weg naar een betere toekomst met vrijheid.

Donaties worden direct op rekening van de stichting bijgeschreven
Doneer
Dutch Cell Dogs
  • ANBI