EO Metterdaad

Wij zijn EO Metterdaad. Als christenen willen wij ons inzetten voor een wereld zonder armoede en onrecht. Daarom vertellen we al meer dan 45 jaar hoopvolle verhalen en werven we fondsen voor wereldwijde hulp.

Christelijke hulpverlening door EO Metterdaad

We ondersteunen christelijke hulpverlening voor mensen die in armoede of onrechtvaardige omstandigheden proberen te overleven. We helpen hen om hun leven weer op te bouwen. Deze christelijke hulpverlening wordt geboden in de vorm van projecten die over de hele wereld plaats vinden. Op onderstaande kaart zie je alle projecten die EO Metterdaad momenteel ondersteunt of die al zijn afgerond.

EO Metterdaad werkt nauw samen met christelijke hulporganisaties die veel ervaring en lokale hulpverleners hebben in het werkveld. Via internet, televisie en radio werft EO Metterdaad geld voor de projecten die zij financiert.

EO Metterdaad projecten

Ter ondersteuning van lokale bevolking in gebieden van moeilijkheden zet EO Metterdaad projecten op en ondersteunt het andere projecten. 

EO Metterdaad en oorlog in Oekraïne

Als omroep steunen we verschillende goede doelen die zich inzetten voor de verschrikkelijke situatie in Oekraïne. Er zijn vele christelijke goede doelen die noodhulp verlenen.

EO Metterdaad voor Albanië 

In Albanië doen zich vervelende leefomstandigheden voor. Christelijke hulpverlening staat gelukkig paraat om deze mensen te helpen. Afgelopen kerst zijn we als organisatie afgereisd naar Albanië om hulp te bieden aan daklozen, gevangenen en moeders zonder vangnet. 

Metterdaad op TV

We zijn te zien op tv op NPO2 op zaterdag om 18.20 uur en op zondag om 11.30 uur. Kijkt u aankomende zondag naar de uitzending?

Naar onze website

Donatie aan EO Metterdaad via donerenaangoededoelen.nl

Donerenaangoededoelen.nl is een platform voor allerlei goede doelen. We bieden publiciteit en een mogelijkheid om veilig eenmalig te doneren. Zo ook aan EO Metterdaad, de omroep die vanuit een Christelijke overtuiging goed doet voor de medemens.

 

EO Metterdaad
  • ANBI