Gehandicapten

Met goede doelen voor gehandicapten krijgen mensen met een handicap een eerlijke kans om zo volwaardig mogelijk mee te kunnen doen aan de maatschappij. Onderstaand hebben wij een overzicht voor u verzameld van alle goede doelen die zich inzetten voor mensen met een beperking.


303 Goede doelengevonden

Doneren aan een goed doel voor gehandicapten

Via onze website kunt u simpel en eenvoudig een donatie doen aan een gehandicaptenfonds naar keuze. Doneren aan Goede Doelen is een verzamelplatform van allerlei goede doelen waar u rechtstreeks aan kan doneren. Over uw donatie ontvangen wij geen percentage waardoor wij garanderen dat uw geld direct op de rekening staat van het goede doel.

Kies een fonds die het beste bij u past

Op Doneren aan goede doelen hebben we een overzicht van 305 stichtingen en fondsen die zich inzetten voor gehandicapten. Bijvoorbeeld de Dirk Kuyt Foundation die zich inzet voor de gehandicaptensport en Fonds Kind & Handicap waarbij kinderen en jongeren de kans krijgen om mee te doen aan de maatschappij. Bekijk in ons overzicht rustig rond welke stichting of fonds het beste bij u past. U kunt bij ons eenvoudig (en anoniem indien gewenst) een bijdrage achterlaten, veilig en snel. 

Naast goede doelen voor gehandicapten hebben we ook nog sectoren zoals dieren, armen, dak- en thuislozen en nog veel meer. Kijk gerust eens rond en neem contact op voor meer informatie of vragen over Doneren aan goede doelen.