Friedensstimme Nederland

Friedensstimme is een organisatie die al meer dan veertig jaar christenen in de voormalige Sovjet-Unie ondersteunt. Sindsdien is Friedensstimme al met zo'n 115 Evangelisten verbonden. Deze Evangelisten verkodingen Gods Woord terwijl Friedensstimme hen voorziet van lectuur en vervoer. Waarom doen ze dit? De stichting gelooft in het woord van God en zijn ervan overtuigd dat hun Russische broeders en zusters Gods Woord nodig zijn.

Friedensstimmes Strategie

Toen de Sovjet-Unie in 1990 viel, kwam er veel vrijheid voor de christenen. Deze vrijheid leidde tot een verlangen om het Evangelie door heel Rusland en het omliggende gebied te verkondigen. Dit is waar Friedensstime ondersteuning wil bieden. "Wij willen achter de mannen en vrouwen staan die aan het einde van de aarde, naar onherbergzame oorden om te evangeliseren." 

Doneren aan Friedensstimme

Met uw donatie kunt u de ruim 115 evangelisten ondersteunen in hun levensonderhoud om hen op die manier te helpen bij de verspreiding van het Evangelie. Verder kunt u met uw donatie zogenaamde kinderkampen helpen te financieren. In deze kinderkampen wordt aan kinderen verteld wat er in de Bijbel staat. Verder worden er spelletjes gedaan, liederen geleerd en worden de kinderen voorzien van goed voedsel. Deze kampen zijn een geliefde vakantiebestemming onder christelijke gezinnen.

Friedensstimme Nederland