Jeugd Alijah Nederland, St.

De website www.donerenaangoededoelen.nl stelt goede doelen in staat om zich te presenteren middels een eigen pagina aan het grote publiek. Helaas heeft Jeugd Alijah Nederland, St. nog geen gebruik gemaakt van deze mogelijkheid. Helaas is het nog niet mogelijk om hier dus meer over deze organisatie te lezen.

Overzicht goede doelen.

Indien u geïnteresseerd bent in welke goede doelen actief deelnemen op de onze website www.donerenaangoededoelen.nl dan kunt u het beste een kijkje nemen in ons Overzicht van goede doelen. Deze kunt u inzien door deze link te volgen: https://donerenaangoededoelen.nl/overzicht-goede-doelen.

Schenken en Nalaten aan Goede Doelen.

Deze website is een onderdeel van Schenken & Nalaten aan Goede Doelen. Schenken & Nalaten aan Goede Doelen is een glossy magazine te promotie van de goede doelen en wordt via een breed verspreidingsgebied aangeboden aan personen welke de intentie hebben een goed doel financieel te ondersteunen. Dit betekend voor de aangesloten doelen op deze website dat u dat direct online kunt regelen. Bent u nieuwsgierig naar dit magazine, klikt u dat op deze link: https://donerenaangoededoelen.nl/het-magazine

Publicaties.

Via onze publicatie pagina https://donerenaangoededoelen.nl/publicaties houden wij mensen op de hoogte van allerlei zaken die spelen op het gebied van de filantropie. Of het hier nu gaat om bijvoorbeeld nieuwe regelgeving omtrent de “Geefwet”, nieuwe campagnes betreffende cultuur, het opstellen van een nalatenschap of actie op het gebied van klimaatopwarming. Een grote diversiteit aan publicaties staan hier voor u klaar om gelezen te worden.

Contact.

Heeft u vragen naar aanleiding van deze pagina waarop u terecht bent gekomen of over het goede doel van uw keuze, dan kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen. Onze voorkeur geniet om uw vraag per e-mail aan ons te stellen op het e-mailadres: info@donerenaangoededoelen.nl. ook is het mogelijk om ons telefonisch te bereiken. Dit kan op +31 (0)50 – 314 22 44

Onze medewerkers staan u graag te woord.

Jeugd Alijah Nederland, St.