Kerk in Actie

Kerk in Actie is een organisatie die zich inzet voor verschillende projecten wereldwijd. Een belangrijk doel is het bieden van noodhulp bij rampen en conflictsituaties. Denk hierbij aan de situatie in Oekraïne, waarbij Kerk in Actie zich inzet om slachtoffers van het conflict te helpen met voedsel, medicijnen en onderdak.

Kerk in Actie voor Noodhulp

Naast noodhulp biedt Kerk in Actie ook ondersteuning aan projecten gericht op armoedebestrijding, kinderen, vluchtelingen en duurzaamheid. Zo zet de organisatie zich bijvoorbeeld in voor de verbetering van de leefomstandigheden van vluchtelingen in verschillende landen.

Doneren aan Kerk in Actie

Als je wilt doneren aan Kerk in Actie, dan kan dat gemakkelijk via onze website. Met jouw donatie kan de organisatie zich blijven inzetten voor het groter goed en hulp bieden aan mensen die het hard nodig hebben.

Doneren aan Kerk in Actie kan bijvoorbeeld voor een specifiek project, zoals de noodhulp in Oekraïne. Door te doneren aan dit project, draag je bij aan het bieden van directe hulp aan slachtoffers van het conflict.

Kerk in Actie is een organisatie die zich met hart en ziel inzet voor een betere wereld. Met jouw donatie kunnen zij hun werk blijven doen en bijdragen aan een positieve verandering. Bedankt voor je steun!

Kerk in Actie
  • ANBI
  • CBF