Kinderboerderij Otterspoor

Kinderboerderij Otterspoor

 

Op 1 november 1983 werd Kinderboerderij Otterspoor opgericht onder de naam "stichting Kinderboerderij Maarssenbroek". De kinderboerderij wordt al sinds die tijd gerund door vrijwilligers en vaste medewerkers. Bij de officiële opening in april 1985 kreeg de kinderboerderij de naam "Otterspoor". 

Omgaan met boerderijdieren

De stichting heeft als doel om het publiek - en  in het bijzonder de jeugd van 4 tot 15 jaar - op een plezierige wijze in contact te brengen met het boeren- en buitenleven. Kinderen kunnen hier leren omgaan met boerderijdieren. Wij trachten de bezoekers zo veel mogelijk in aanraking te laten komen met onze dieren. Daarom lopen er veel dieren los tussen het publiek en zijn aaibaar voor alle bezoekers.

Verkoop eigen producten

Kinderboerderij Otterspoor is een boerderij die gratis toegankelijk is voor publiek. Om dit mogelijk te maken en te houden zijn wij volledig afhankelijk van giften, donaties en opbrengsten van de verkoop van onze producten, zo kan je onder andere verse eieren van onze eigen kippen en honing van onze bijen kopen. 

Kinderboerderij Otterspoor is 362 dagen per jaar open en daar zijn we heel trots op.

Donaties worden direct op rekening van de stichting bijgeschreven
Doneer
Kinderboerderij Otterspoor
  • ANBI