SIW Internationale Vrijwilligers Projecten

SIW Internationale Vrijwilligers Projecten

‘Op avontuur in een andere cultuur!’

 

SIW is een veelzijdige Nederlandse uitwisselingsorganisatie zonder winstoogmerk (NGO). Al 67 jaar ontvangt SIW buitenlandse vrijwilligers op diverse projecten in Nederland en worden Nederlandse vrijwilligers uitgezonden naar projecten over de gehele wereld. In het totaal gaat het om circa 250 uitzendingen en ontvangsten per jaar. SIW valt onder een drietal Internationale netwerken (Alliance, CCIVS en SCI).

We werken voor vrijwilligers en door vrijwilligers. De activiteiten van SIW worden georganiseerd door ruim 70 enthousiaste vrijwillige medewerkers ondersteund door een fysiek kantoor in het hart van Utrecht. Het bestuur van SIW bestaat uit 8 leden en heeft samen de verantwoordelijkheid voor de gehele organisatie. 

SIW Internationale Vrijwilligers Projecten

Onze missie

Het is de missie van SIW is om mensen te stimuleren hun horizon te verbreden. Dit doet SIW door Nederlandse vrijwilligers in contact te brengen met internationale vrijwilligers in zowel in binnen- als buitenland. Op deze manier wil SIW intercultureel begrip vergroten, bijdragen aan persoonlijke ontwikkeling van vrijwilligers en hen aanmoedigen zich belangeloos in te zetten voor een betere samenleving.

Ondersteun SIW Internationale Vrijwilligers Projecten

Wat kunt u doen?

Met uw steun kan SIW haar missie voortzetten om jonge mensen te blijven inspireren om hun horizon te verbreden en zich persoonlijk te ontwikkelen.

Hier kunt u ervaringsverhalen lezen van onze vrijwilligers: https://www.siw.nl/ervaringen/ 

 

Terug naar Overzicht Goede Doelen

Donaties worden direct op rekening van de stichting bijgeschreven
Doneer
SIW Internationale Vrijwilligers Projecten
  • ANBI