Solidaridad

 

Solidaridad werkt samen met initiatiefrijke boeren en arbeiders aan de verduurzaming van hun werk

 

Solidaridad ziet duurzame economische ontwikkeling als het beste middel om de aarde ook voor toekomstige generaties leefbaar te houden. Samen met boeren, arbeiders, lokale NGO's en bedrijven werkt Solidaridad wereldwijd aan duurzame productieketens die geen schade toebrengen aan mens of milieu en aan iedereen een leefbaar inkomen bieden. Wij streven naar een inclusieve economie waarin iedereen, man en vrouw, arm en rijk, jong en oud een belangrijke rol kan spelen. Solidaridad is nog lang niet klaar met haar werk. Met uw steun garandeert u onze hulp aan toekomstige generaties.

Solidaridad werkt onder meer aan:
Het trainen van boeren en arbeiders in beter grondgebruik en het voorkomen van ziektes;
Het trainen van boeren en arbeiders in milieuvriendelijk werken, bijvoorbeeld door het gebruik van biologische in plaats van chemische bestrijdingsmiddelen;
Het trainen van boeren in efficiëntere bedrijfsvoering;
Het stimuleren van arbeiders om zich te organiseren, zodat zij beter kunnen onderhandelen over goede arbeidsomstandigheden en een eerlijk loon.

 

ONS WERK

Solidaridad werkt samen met initiatiefrijke boeren en arbeiders aan de verduurzaming van hun werk. Zo verdienen zij meer, met minder schade voor mens en milieu.

 

ONZE AANPAK

Wij werken samen aan een duurzame economie met alle betrokkenen, van producent tot consument, met overheden en maatschappelijke organisaties, in elke stap van de productieketen. Zo zorgen we voor verandering die ertoe doet.

 

ONZE IMPACT

Boeren             WERELDWIJD ONDERSTEUND    634.547

Arbeiders       WERELDWIJD ONDERSTEUND      37.544

Mijnwerkers  WERELDWIJD ONDERSTEUND         2.916

 

 

             

 

 

Terug naar Overzicht Goede Doelen

Solidaridad
  • ANBI
  • CBF