Stichting 168 Million

Stichting 168 million zet zich heel erg breed in voor kinderen. Dat doen ze door educatie mogelijk te maken, sport te stimuleren, geweld te voorkomen en nog veel meer. Zo realiseren ze ook waterputten en kun je middels 168 Million een waterput doneren

De inzet voor kinderen door 168 Million

Iedereen verdiend een gelijke kans en deze kans begint bij kind zijn. Stichting 168 Million ambieert een toekomst en een hedendaags leven voor kinderen waarin ze gelijke kansen krijgen. Waarin kinderen opgeleidt worden, kind kunnen zijn en niet verder hoeven in armoede. 

Educatie

110 miljoen kinderen, waarvan vele meisjes, kunnen niet naar school. Er is sprake van ongelijkheid. Daarom is het zaak dat meer kinderen, maar ook alle kinderen, naar school kunnen gaan. Het verkleint de kans op een toekomst als (kind)militair, een kindhuwelijk of ernstige ziektes.

Sport draagt ook bij aan deze educatie. Leren doe je ook middels sport. Daarom voorziet Stichting 168 Million dorpen van sportveldjes, onbreekbare ballen en lessen in sport.

Waterput doneren via Stichting 168 Million

Een waterput doneren aan een omgeving? Dat is via 168 Million uniek! Middels een donatie kun je namelijk je eigen ontwerp laten terugkomen op de waterput en sturen we hier een foto van op. Zo hoopt 168 Million de bouw van waterputten te stimuleren. Hierdoor krijgt een donatie een persoonlijke twist. Leuk voor jou als donateur en helemaal mooi voor de mensen die het nodig hebben.

Waterputdonatie van Toppy

Donatie van een gepersonaliseerde waterput door Toppy

Doneren via doneraangoededoelen.nl?

Een veilig en snel platform om op te doneren. Dat is donerenaangoededoelen.nl. We zorgen dat het geld op de juiste plek terecht komt.

Wil jij een waterput doneren? Bij een donatie van €550,- kan er een waterput gebouwd worden. Neem contact met ons op en we zorgen dat jij een (persoonlijke) waterput doneren kan!

 

 

Stichting 168 Million
  • ANBI
  • CBF
Bert Vredeveld
Heb je een vraag?

Bert Vredeveld