Stichting CliniClowns Nederland

 

Over CliniClowns

CliniClowns wil er zijn voor iedereen die de kracht van een lach hard nodig heeft. Zoals voor Chloé (5). Zij heeft leukemie en ondergaat een zwaar behandeltraject in het Prinses Máxima Centrum. In het ziekenhuis zijn de CliniClowns er voor Chloé, zodat ze haar angst en de pijn even kan vergeten. “Ze zoekt de clowns meteen op als we in het ziekenhuis zijn”, vertelt haar moeder Michelle. “Het is zo fijn als je je kind ziet lachen. We vergeten dan even alle narigheid. In deze nachtmerrie is haar lach goud waard.”

                   

Een blijvend effect 

Een zorgeloos moment met CliniClowns maakt dat zieke kinderen even vergeten dat ze ziek zijn en mensen met dementie of een beperking zich gezien en begrepen voelen. Dat maakt écht een wereld van verschil; het haalt de positieve kracht in henzelf naar boven. En dat heeft een blijvend effect. 

Alleen mogelijk door giften

Om er te kunnen zijn voor iedereen die bang, onzeker, eenzaam of verdrietig is, vragen we jouw steun. CliniClowns ontvangt namelijk geen subsidie en is daardoor volledig afhankelijk van giften en nalatenschappen.

Geloof jij ook in de kracht van een lach?

Word dan donateur of neem CliniClowns op in jouw testament .

Wil je meer weten over nalaten aan CliniClowns, vraag dan de brochure aan: Vraag onze brochure aan.

 

Stichting Cliniclowns Nederland

Stichting CliniClowns Nederland
  • ANBI
  • CBF