Stichting Zalomi

Stichting Zalomi

 

Zalomi: ontstaan vanuit gedrevenheid en passie voor het christelijk evangelie

We zien dat stichtingen meestal geen ondernemers zijn. Toch geloven we bij Zalomi dat het een perfecte combinatie is. Dat maakt ons uniek. De markt is veranderd. De vraag naar hulp ook. Het is tijd om te kijken waar een kind, jongere of volwassene écht behoefte aan heeft. De combinatie van ondernemen en missionair werk, maakt dit realiteit.

Met deze gedachte begonnen twee gedreven dertigers stichting Zalomi. Gedreven vanuit het christelijk evangelie om betekenis te geven aan anderen.

Martin van Hell en Jacqueline Ravenhorst hebben stichting Zalomi opgericht. Martin is ondernemer en heeft recent zijn bedrijf verkocht om zich 100% in te kunnen zetten voor Zalomi. Jacqueline werkt al lang als makelaar. Ze hadden allebei de wens om meer te kunnen betekenen in dit leven en het christelijk evangelie te delen.
Na een zoektocht langs diverse christelijke stichtingen, en twee jaar meegedraaid te hebben, besloten zij het heft in eigen hand te nemen. Zalomi werd opgericht! 

En laten we eerlijk zijn; alles kost geld. Net als bij ondernemen, moet je daarom weloverwogen een besluit maken. Want alleen dan weet je zeker dat geld 100% goed wordt besteed. En kiezen we ergens voor? Dan gaan we all-in. Volle focus.

ONZE IMPACT

Elke omgeving is anders. Daarom vraagt elke omgeving ook om een andere aanpak. Bij missionair werk bestaat er namelijk geen standaardmethode. Je bereikt het meest door goed te kijken naar wat er nodig is. 

Juist door goed te kijken naar die behoefte, is onze impact groot. Bijvoorbeeld door een bruisend buurthuis op te zetten dat voor iedere leeftijd een veilige plek is. En waar elk kind een leeftijdspassende activiteit kan doen of leren. Of door een kerk te bouwen omdat die ontbreekt in de omgeving. Door kinderen te leren koken, zodat ze beter voor zichzelf kunnen zorgen. Of door educatie te geven zodat leerlingen talenten kunnen ontwikkelen. 

Met andere woorden: goed kijken wat er nodig is. Dan is de impact het grootst. 

Donaties worden direct op rekening van de stichting bijgeschreven
Doneer
Stichting Zalomi
  • ANBI